Cine e Shivon Zilis, femeia care i-a dăruit lui Elon Musk gemeni. E considerată o stea în devenire în lumea inteligenței artificiale

Ieri, 7 iulie s-a aflat că Elon Musk a devenit tată de gemeni anul trecut. Shivon Zilis i-a dăruit celebrului miliardar doi copii. Femeia nu e atât de cunoscută publicului larg, însă ea e considerată o stea în devenire în lumea inteligenței artificiale.

Documente aflate la tribunal arată că Elon Musk și Shivon Zilis, directoare la Neuralink, au depus o cerere pentru a schimba numele gemenilor, astfel încât „să conțină numele tatălui și numele mamei ca parte a prenumelui' copiilor, scrie The Guardian, preluând Insider, care a obținut documentele, transmite digi24.ro.

Elon Musk e cunoscut la nivel internațional, însă Shivon Zilis nu e atât de celebră. Despre ea s-a aflat are 36 de ani și că s-a născut în Canada și a studiat economie și filisofie la Universitatea Yale, după care a lucrat pentru IBM și Bloomberg Beta, un fond de investiții. Este considerată o stea în devenire în lumea inteligenței artificiale.

zilis-elon-musk-gemeni-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Potrivit profilului ei LinkedIn, Zilis este director de operațiuni și proiecte speciale la Neuralink, firmă de neurotehnologie a lui Elon Musk, care încearcă să realizeze o interfață între calculator și creierul uman, mai scris site-ul Digi24.

Elon Musk are nouă copii, cinci cu prima soție și doi copii cu cântăreața Grimes. Acum, el are și gemeni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete