Anunțul făcut de Mirela Vaida despre al patrulea copil: „Avem gemeni în familie, aici sunt șanse”

Mirela Vaida a surprins cu cele mai recente declarații. Prezentatoarea de la „Acces Direct' a vorbit despre al patrulea copil, vedeta nu exclude posibilitatea de a avea chiar gemene.

„Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală. Atunci sunt șanse', a spus Mirela Vaida pentru Playtech.

„Tudor a făcut 3 ani în aprilie. Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare. Și, după aceea, te obișnuiești cu ei mari. Nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată', a mai spus ea.

Mirela Vaida are trei copii, doi băieței, pe nume Vladimir și Tudor, și o fetiță pe nume Clara.

mirela-vaida-al-patrulea-copil-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În urmă cu ceva vreme, vedeta spunea că își dorește mult al patrulea copil, neapărat să fie fetiță. „Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor.

Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident. Dar am zis că anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul.', a precizat vedeta TV în urmă cu luni de zile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete