Cine e Natalia Duminică de la „Splash! Vedete la apă”. A apărut și la „Românii au talent”, la Pro TV

Când dansul e un stil de viață, orice faci este pe ritm de muzică. Este și cazul Nataliei Duminică, dansatoarea care a acceptat provocarea Splash! Vedete la apă. Cel mai răcoritor show al verii va avea premiera pe 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Până la salturi spectaculoase în apă, Natalia Duminică a intrat în bazinul de la Bacău cu piruete și pași de dans. Simpatica dansatoare a exersat chiar coregrafii alături de ceilalți concurenți și a încercat să îmbine pasiunea ei pentru dans cu antrenamentele de la „Splash! Vedete la Apă'. Astfel, pentru seara cea mare, prestația Nataliei se anunță una cu adevărat spectaculoasă și plină de grație.

Cum se va descurca aceasta și cine va reuși să ajungă până în finală, cei de acasă pot afla începând cu 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

Concurenți la „Splash! Vedete la apă'

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Juriu „Splash! Vedete la apă'

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1! De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete