Cine e artista care a cântat la Calafat, la târgul fără spectatori. A lucrat și în televiziune

Recent, la Calafat, o cântăreață de muzică ușoară a fost filmată în timp ce cânta la târgul de Crăciun, la o piață aproape goală. Abia acum s-a aflat despre ce artistă e vorba, Fanatik spune că Olga Popa, cunoscută drept Kristine, a concertat fără public.

Artista care a cântat pe scena din Calafat este nimeni alta decât Olga Cristiana Popa, finuța lui Mihai Morar și fosta prezentatoare de la Antena Stars, dar și fosta producătoare a emisiunii omului de radio, scrie sursa precizată mai sus.

Olga Popa  cântat la Calafat, la târgul fără spectatoriSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cine e și cu ce se ocupă Olga Popa

Ani de zile, Olga Popa a fost producătorul emisiunii lui Mihai Morar, de la Antena Stars. De ceva vreme nu mai lucrează acolo, ea s-a dedicat muzicii și familiei.

În 2020 ea a rămas însărcinată, atunci a luat și o pauză în carieră. „Dintr-o dată, a dispărut orice înainte era aparent atât de important și pentru care, mi-aș fi dat și sufletul doar să știu că am făcut totul să fie bine, de cele mai multe ori pentru alții, nu pentru mine. Oricum vom alege să te numești, îți mulțumesc că ai venit la timp să îmi dai șansa să revin la adevărata eu.

Și pentru că nervii întinși la maximum și mediul toxic de lucru nu sunt bune pentru tine, aleg să nu te las să te dezvolți în această lume defectă și cu multe probleme, așa că voi lua o pauză de la tot ce înseamnă zâmbetele false din spatele ecranului tv și de la stresul care mie îmi provoca prea multe crampe dureroase iar ție, ghimizdrocule, îți luau din confort.

Și după scurta povestioară la care urmează partea a doua, cu detalii pe care știu că vreți să le auziți din spatele ușilor închise ale televiziunii, provocarea mea pentru voi este să scrieți în comentariu dacă este fată ?sau băiat?', a scris Olga în urmă cu doi ani pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete