Cine a fost primul soț al Mihaelei Rădulescu. Bărbatul e acum om de afaceri

Mihaela Rădulescu e una dintre cele mai iubite vedete din România. A prezentat de-a lungul anilor multe show-uri de televiziune, a fost mereu în lumina reflectoarelor. Se știe că a fost căsătorită de trei ori. Primul mariaj e mai puțin cunoscut publicului larg. Iată cine a fost primul ei soț și ce face acesta acum. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

Primul bărbat care a făcut-o să spună DA în fața ofițerului stării civile a fost însă Bogdan Rădulescu. Din păcate, cei doi au divorțat la numai doi ani de la căsătorie, la începutul anilor 90. Afaceristul susține că fosta prezentatoare de televiziune a lipsit multe nopți de acasă, iar că anturajul de la vremea aceea i-a murdărit perspectiva unui mariaj visat la început de amândoi la fel.

În prezent, fostul soț al Mihaelei Rădulescu este partener la o firmă de transport pentru VIP-uri, care a închiriat limuzine pentru unii din cei mai mari actori de la Hollywood veniți să filmeze în București sau prin diverse locuri din România.

„Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie… Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie 89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central.

M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit', a povestit acum ceva vreme Bogdan Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită apoi cu Ștefan Bănică Jr., apoi cu Elan Schwartzenberg. În prezent, vedeta trăiește o poveste de iubire cu Felix Baumgartner.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete