Victor Slav, lecție pentru fiica sa, Sofia Natalia: „A început să plângă și am zis că trebuie să facem într-un fel”

Victor Slav a povestit în cadrul unui interviu că a încercat să-i ofere fiicei sale o lecție pentru a o învăța să nu mai ceară atât de multe jucării. După divorțul părinților, Sofia a rămas în grija mamei sale, Bianca Drăgușanu.

Victor Slav își iubește fiica foarte mult și se implică în creșterea sa. Chiar dacă Sofia Natalia nu locuiește cu tatăl ei, ea vine destul de des în vizită. Fostul prezentator vrea să își învețe fiica să fie mai cumpătată atunci când vine vorba despre jucării.

„Am avut de curând o discuție cu ea foarte interesantă, pentru că noi, părinții, ne propunem să nu le cumpărăm atât de multe jucării copiilor, nu prea reușești.

Pentru că sunt peste tot, sunt și în mall, atâtea magazine și le vede. Îmi spune că vrea și nu poți să îi spui că nu are voie', a povestit Victor Slav la Antena Stars.

victor-slav-si-sofia-3-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 1

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a povestit cum i-a explicat fetiței sale că nu trebuie să cumpere jucării în fiecare zi. Sofia Natalia nu prea a fost atât de încântată de spusele tatălui ei.

„Am avut o discuție cu ea și i-am explicat să nu mai cumpărăm atât de multe jucării.

M-am folosit de această perioadă și i-am spus că Moș Crăciun urmărește tot timpul anului ce face copilul și știe câte jucării primește, pentru că el aduce jucării de Crăciun, iar dacă ai foarte multe jucării și Moș Crăciun vede asta, s-ar putea să nu îți mai aducă. Sunt copii care nu au jucării.

A început să plângă și am zis că trebuie să facem într-un fel să luăm maximum o jucărie pe săptămână… să putem să avem cadou de la Moș Crăciun, jucăriile astea multe să le strângem și le dăm la niște copii ce nu au atât de multe jucării', a mai spus Victor Slav.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete