Cindy Crawford, modelingul era „un alt nume pentru prostituție”. Cine i-a spus asta?

Cindy Crawford dezvăluie cum a ajuns din orășelul ei din Illinois la podiumurile pline de farmec din New York și Milano.

„Nici măcar nu m-am gândit vreodată la modeling. Nici măcar nu știam că este o meserie adevărată. Nu știam cum voi ajunge de la DeKalb, Illinois, la o revistă”, a declarat Cindy Crawford, în vârstă de 57 de ani, în clipul de 25 de secunde oferit de Apple TV+ în exclusivitate pentru People.

Clipul prezintă și imagini cu super-modelul care efectua lucrări comerciale în anii ’80.

„Tatăl meu chiar nu a înțeles că modelingul era o carieră adevărată. El credea că modelingul era ca un alt nume pentru prostituție. Așa că a venit cu mine la prima mea întâlnire de modeling”, a spus ea, mai scrie sursa citată anterior.

În viitoarea serie de documentare The Super Models de la Apple TV+, legendele modelingului Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington și Linda Evangelista se reunesc pentru a-și revedea carierele iconice și pentru a împărtăși o perspectivă fără precedent asupra lumii modelingului de elită și a vieții lor dincolo de podium. Serialul a fost co-regizat de Roger Ross Williams și Larissa Bills.

„În timp ce industria modei continuă să se redefinească – și rolurile femeilor în cadrul acesteia – aceasta este povestea supremă a puterii și a modului în care patru femei s-au unit pentru a o revendica, deschizând calea pentru cele care au urmat. Fiind deja forțe în sine, importanța pe care au dobândit-o prin reunirea lor a transcendat industria însăși.

Prestigiul lor a fost atât de extraordinar încât le-a permis celor patru să depășească mărcile pe care le prezentau, făcând ca numele Naomi, Cindy, Linda și Christy să fie la fel de proeminente ca și designerii care le-au stilizat. Astăzi, cele patru supermodele rămân în prima linie a culturii prin activism, filantropie și abilități în afaceri”, explică un comunicat de presă al serialului.

Cindy Crawford, Campbell, 53 de ani, Turlington, 54 de ani, și Evangelista, 58 de ani, sunt producători executivi ai serialului, alături de Brian Grazer, Ron Howard, Sara Bernstein, Justin Wilkes, Barbara Kopple, Williams și Geoff Martz.

The Super Models va avea premiera la nivel global pe 20 septembrie pe Apple TV+.

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: „Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete