Cinci trăsături care caracterizează o femeie de neuitat

Una dintre cele mai mari aspiraţii a oricărei femei, mărturisită în mod deschis sau nu, este de a crea o impresie plăcută care durează şi care inspiră. În mai puţine cuvinte, de a fi o femeie de neuitat. Dar ce caracterizează o astfel de femeie cu o prezenţă plină de magnetism, care rămâne în gândurile celor din jur? Pe lângă o ţinută elegantă şi maniere rafinate, prezenţa de spirit şi deschiderea fac o femeie să devină atrăgătoare, interesantă, cuceritoare în ochii celor din jur. Iată care sunt cele cinci trăsături care caracterizează o femeie fascinantă.

  • Eleganţă şi bun gust

Se spune că o femeie ar trebui să se îmbrace astfel încât să nu fie uitată, nu doar remarcată. Indiferent de trenduri, care vin şi pleacă, eleganţa şi bunul gust vor fi mereu la modă. Optează întotdeauna pentru piese care te reprezintă şi în care te simţi tu însăţi, pentru că altfel rişti să creezi senzaţia unei actriţe într-un costum. Fie că eşti o persoană care mizează pe un stil clasic şi conservator, fie că eşti îndrăzneaţă şi îţi place să experimentezi, garderoba trebuie să fie oglinda personalităţii tale, dat fiind că, într-un fel, este şi prima ta carte de vizită. Investeşte în obiecte vestimentare de bună calitate, acordă atenţie detaliilor şi completează totul cu un parfum de dama răvăşitor şi, cu siguranţă, prezenţa ta va rămâne mult timp în gândurile celor din jurul tău.

  • Asumare şi caracter

Ştii persoanele care promit că vor face ceva şi în cele din urmă nu-şi respectă cuvântul? Ei bine, şi ele sunt de neuitat, dar într-un sens negativ. O femeie de neuitat este impecabilă atunci când vine vorba de cuvântul dat, pe care care şi-l respectă indiferent de circumstanţe. Desigur, tuturor ni se mai întâmplă să greşim sau, pur şi simplu, să uităm ceva ce aveam de făcut sau ceva ce am promis. În astfel de cazuri, nu încerca să-ţi găseşti scuze. Asumă-ţi şi greșelile şi cere-ţi iertare în cel mai frumos mod cu putinţă: nu mai repeta greşeala!

  • Tenacitate

Sunt puţine lucruri care sunt atât de determinante pentru succesul unei persoane cum este tenacitatea. Capacitatea de a te concentra pe obiectivele pe care ţi le-ai stabilit, dezvoltarea rezilienţei şi a abilităţilor care te ajută să evoluezi pe plan personal şi profesional reprezintă tot atât de multe calităţi care te scot în evidenţă şi care îi pot inspira pe cei de lângă tine.

  • Pasiune 

O femeie care pune pasiune în tot ceea ce face este, cu siguranţă, remarcabilă şi greu, dacă nu chiar imposibil, de uitat. Ce înseamnă să trăieşti cu pasiune? În primul rând, să trăieşti prezentul, fără să te laşi copleșită de încercările trecutului şi nici de grijile pentru viitor. În al doilea rând, înseamnă să-ţi trăieşti viaţa cu intenţie, încercând să faci alegeri potrivite în conformitate cu eul tău autentic şi cu respect faţă de ceilalţi. Şi în ultimul rând, dar nu în cele din urmă, înseamnă să fii deschisă şi să dăruieşti ce ai mai bun, făcând mereu o diferenţă în bine în orice loc te-ai afla.

  • Încredere în sine

Întrebaţi care este calitatea care face o femeie să fie atrăgătoare, majoritatea bărbaţilor citează încrederea de sine. O femeie încrezătoare în propria sa valoare este o femeie care se cunoaşte pe sine, ştie ce poate oferi şi nu face compromisuri atunci când vine vorba de calitatea vieţii ei şi a relaţiilor în care se investeşte. Este acea aură de demnitate, dar şi de mister, acel je ne sais quoi, aşa cum îl numesc francezii. 

Aşadar, pentru a fi o femeie de neuitat, investeşte în tine, de la garderobă la pasiunile tale, şi consolidează-ţi cu fiecare pas încrederea în propriile tale forţe!

Sursă foto: Pexels.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Elefant.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete