Christina Ich este însărcinată! Ce va avea, fetiță sau băiețel?

Christina Ich a făcut anunțul! Tânăra este însărcinată cu primul ei copil.

Modelul a marcat acest moment special printr-o ședință foto realizată în colaborare cu revista Elle România.

„Nici nu știu ce să scriu ..”, așa începe mesajul Christinei.

Sunt copleșită de emoții și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: „Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită!”

Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu. Sunt sigură că nu doar pentru mine.

Sunt un copil care vă spune că va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur, iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru.

Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată. 

Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: „Ich, nu mai ești singură!”, deși iubeam singurătatea, mă regăseam în ea.

M-am trezit din această singuratate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care îl iubesc și cu un copil ce urmează să vină.

Sună ciudat și asemanător miilor de povești de dragoste (nu-mi place chestia asta 😅), dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înțeleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții, sunt de mii de ani aceleași.”

Christina Ich este însărcinată! Ce va avea, fetiță sau băiețel?

„Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine. 

Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer și să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile, sau ce plasare de produs mai fac pe seama copilului meu și nici în continuare nu-mi doresc acest lucru!

Am făcut acest unic editorial ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă de a „smulge” informații despre ceva atât de personal.

Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat!

Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da… este băiat.

Cam atât. 

V-aș ruga să nu-mi judecați decizia de a nu face publică sarcina de când am aflat că sunt gravidă și să înțelegeți că unele lucruri nu sunt de „împărțit” pe platformele de socializare. Vă mulțumesc!”

De la începutul acestui an, Christina Ich și Alexandru Pițurcă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Acum, cuplul așteaptă nașterea primului lor copil, un fiu. Pentru micuț, Christina și Alex au ales numele Noah Alexandru.

Foto: Instagram / Elle România

Citește și: 

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Experții au dat verdictul: viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete