Actrița Lake Bell a născut acasă însă rezultatul nu a fost cel dorit! Fiul ei a ajuns de urgență la spital

În anul 2014, actrița Lake Bell a avut o naștere în liniștea propriului cămin. Atunci, producătoare a binevenit pe lume o fiică, Nova Campbell.

Trei ani mai târziu, în mai 2017, actrița a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei și al soțului ei Scott Campbell, un fiu, Ozgood Campbell.

Acum în vârstă de 40 de ani, scenarista și-a deschis sufletul și a povestit înfricoșătoarea ei experiență din ziua nașterii fiului ei, Ozzy.

În timpul podcastului „Armchair Expert”, prezentat de actorul Dax Shepard, alături de care a jucat în producția Bless This Mess, Lake și-a povestit experiența.

Actrița Lake Bell a născut acasă însă rezultatul nu a fost cel dorit! Fiul ei a ajuns de urgență la spital

Imediat după nașterea fiului ei, actrița s-a confruntat cu teama/posibilitatea că acesta ar putea „să nu meargă sau vorbească vreodată”.

„Am avut două nașteri acasă. Prima dată am născut-o pe fiica mea, Nova, în Brooklyn. M-am simțit foarte bine.

Nașterea acasă mi-a permis să am acea legătură mamă-fiică foarte solidă încă din prima clipă”, a mărturisit Bell.

„Cu toate acestea, imediat după naștere, Nova avea cordonul ombilical prins în jurul gâtului. A fost îngrozitor. Îmi stătea pe piept și nu respira.

Moașa i-a făcut respirație gură la gură în timp ce încă îmi era pe piept. Era și soțul meu alături de noi. Am privit cum a revenit la viață.”

Pentru că s-a simțit împuternicită de această experință cu final fericit, actrița a decis să nască din nou în liniștea propriului cămin.

„Am rămas din nou însărcinată și, deși locuiam acum în L.A., am decis că vreau să nasc din nou acasă.

Așa că am născut acasă. Eram imensă. Ozzy avea aproape 5 kg. Exact același lucru s-a întâmplat și de această dată.

Lake Bell: „Mi-am zis este viu și apoi am leșinat.”

Am născut, iar el avea cordonul ombilical prins în jurul gâtului și din nou îmi aveam copilul pe piept.

Acum eram panicată. Întreaga cameră încerca să îl resuciteze și nu reușeau. Paramedicii erau pe drum.

Ajung paramedicii, iar el încă este conectat la cordonul ombilical așa că primește oxigen prin sângele meu.

Au tăiat cordonul, iar Scott a ieșit semi-dezbrăcat cu fiul nostru la spital. Eram și eu dezbrăcată după 7 ore de travaliu.

Mă cuseau în timp ce mă uitam la telefon. Scott îmi trimisese un video cu fiul nostru respirând cu ajutorul măștii de oxigen. Mi-am zis este viu și apoi am leșinat.”

După naștere, fiul actriței a fost internat timp de 11 zile la Secția de Terapie Intensivă Neonatală.

 „Era hipoxic (lipsit de cantitatea normală de oxigen în organism). Nu avusese oxigen timp de mai mult de patru minute, atât cât ar fi considerat ok. Ni s-a spus că ar putea avea paralizie cerebrală sau că există posibilitatea să nu meargă sau vorbească vreodată. Spitalul pentru Copii din Los Angeles i-a salvat viața.”

Aceasta a fost prima declarație făcută de actriță pe marginea acestui subiect. Lake a adăugat și că s-a simțit enorm de bucuroasă în momentul în care, după 11 zile, a părăsit spitalul cu fiul ei, acum perfect sănătos.

Foto: Instagram

Sursă: CNN

Citește și:

Gafă incredibilă a președintelui Donald Trump: a primit-o la Casa Albă pe Nadia Murad, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace în 2018, dar nu a știut cine este

Experții au dat verdictul: viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete