Christina Applegate, mesaj emoționant de ziua sa de naștere după ce a dezvăluit că are scleroză multiplă: „Putem găsi această forță”

Christina Applegate începe un nou capitol din viața sa după ce a dezvăluit suferă de scleroză multiplă la începutul acestui an.

Câștigătoarea premiului Emmy și-a sărbătorit joi, 25 noiembrie, cea de-a 50-a aniversare, care a fost și Ziua Recunoștinței, cu un mesaj încurajator pentru cei 1,4 milioane de urmăritori pe Twitter.

„Da. Am împlinit 50 de ani astăzi. Și am scleroză multiplă. A fost o zi grea. Vă trimit multă dragoste tuturor în această zi. Mulți sunt suferă astăzi și mă gândesc la voi. Să găsim acea putere de a ne ridica capul. Momentan al meu este pe perna mea. Dar încerc', a scris ea.

Christina Applegate a vorbit pentru prima oară despre boala sa în august, la câteva luni după ce a fost diagnosticată.

„Salut, prieteni! Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă (MS). A fost o călătorie ciudată. Dar am avut sprijinul câtorva oameni care ştiu că au aceeaşi afecţiune. A fost un drum greu. Dar, aşa cum toţi ştim, drumul merge mai departe. Cu excepţia cazului în care vreun tâmpit îl blochează’, a fost mesajul actriței Christina Applegate de pe Twitter.

De atunci, Applegate a avut parte de dragoste din partea prietenilor și a fanilor deopotrivă. Selma Blair, alături de care a jucat împreună cu Cameron Diaz în comedia romantică din 2002 The Sweetest Thing, și-a oferit sprijinul în răspunsuri.

„Te iubesc mereu. Întotdeauna aici', a scris Blair, 49 de ani, mesaj la care Applegate a răspuns: „Te iubesc, soră.'

LIBRARY. USA. Katey Sagal , David Faustino , Christina Applegate  and Ed O’Neill  in the ©Fox Network TV series: Married with Children (1987-1997) . Plot: Al Bundy is a misanthropic women’s shoe salesman with a miserable life. He hates his job, his wifeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Blair a fost, de asemenea, deschisă cu privire la propriul diagnostic de scleroză multiplă, pe care l-a dezvăluit în 2018. Cel mai recent, și-a detaliat lupta cu boala în documentarul Discovery+ Introducing, Selma Blair, pe care Applegate l-a recomandat pe Twitter.

De asemenea, James Marsden, partenerul lui Applegate, Dead to Me, i-a lăudat puterea, spunând în cadrul emisiunii Entertainment Tonight că este „foarte, foarte inspirant de văzut'.

„Acesta este caracterul ei. Este doar cine este. Nimic nu o va doborî și ea va lupta și va trece prin orice, iar eu o admir ca persoană. Este o ființă plină de compasiune, minunată, cu care este distractiv să lucrezi și indiferent de ce va întâlni în viață, ea va găsi o modalitate de a nu cădea. Și ea face exact asta', a spus Marsden în septembrie.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete