Mihai Petre și Elwira au câștigat „Asia Express” 2021, sezonul 4. Învingătorii au făcut primele declarații în lacrimi

Așteptarea a luat sfârșit! După săptămâni întregi de competiție, Mihai Petre și Elwira au câștigat „Asia Express' 2021, sezonul 4. Ei au primit premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro.

Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre sunt cele două echipe ce au demonstrat de nenumărate ori că își merită locul în lupta finală a show-ului. Pe ultima sută de metri, cuplurile au fost nevoite să își adune toate resursele de energie pentru a depăși cu brio un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Tel Avivului și Ierusalimului, punctul final al jocului.

Mihai Petre și Elwira au fost mai rapizi, ei au ajuns primii la Irina Fodor, la punctul final, așa că ei au câștigat acest sezon. Au făcut și primele declarații la Antena 1.

„Simțeam că îmi explodează inima, nu îmi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să-mi văd fetele cum sar de fericire', a spus Elwira Petre. „Ele au fost motivația noastră! Ele m-au ajutat să rezist aici', a completat-o Mihai Petre.

„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show. Nu m-am așteptat, am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și apoi jos. Nu îmi vine să cred că am câștigat pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum', a spus Mihai Petre în exclusivitate pentru a1.ro.

mihai-petre-si-elwira-castigatori-asia-express-11SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Mihai și Elwira Petre, detalii emoționante înainte de marea finală „Asia Express'

Pe parcursul concursului Mihai și Elwira Petre au dovedit că sunt extrem de competitivi, uniți și într-adevăr o echipă. Cei doi au fost invitați în emisiunea „Xtra Night Show’ înainte de a se afla că ei au câștigat „Asia Express' și au oferit câteva detalii emoționante despre ultima cursă de pe Drumul Împăraților. Mihai Petre a mărturisit că și-a dorit ca ei să fie buni și nu s-au gândit neapărat la marele premiu.

„Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară, din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloase materiale în urma participării, e firesc’, a declarat Mihai Petre la Xtra Night Show.

Cei doi dansatori au recunoscut că întreaga competiție a fost dificilă, cu numeroase probe epuizante, însă etapa finală a fost cea mai grea. Erau scurși de putere fizică, dar și psihică, iar dorul de fetițele lor i-a măcinat constant. Finala va fi foarte strânsă cu noi misiuni care le va scoate în evidență dexteritatea lor, capacitatea de concentrare și de a lucra în echipă. „Am sperat să nu plec, speram la o minune, știam că se poate întâmpla o minune pentru că ai o șansă din trei, dar eram gata să plec în acel moment. Ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos, iar asta e foarte ciudat’, a spus Mihai Petre.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete