Chris Simion: “Cred că un actor adevărat are emoții întotdeauna”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Regizoarea Chris Simion a participat la Gala Femeia Anului 2016, unde a urcat pe scenă pentru a-i înmâna Anei Ularu trofeul Femeia Anului  la categoria Artă și cultură. 

După ce anul trecut a fost câștigătoarea galei Femeia Anului 2015 la categoria Ambasador al artei românești peste hotare, anul acesta Chris Simion a acceptat invitația Revistei Avantaje de a înmâna premiul actriței Ana Ularu. În cadrul evenimentului desfășurat în cel mai elegant spațiu destinat evenimentelor festive, Le Chateau, Chris Simion a dezvăluit și câteva din planurile ei de viitor, planuri care implică dezvoltarea teatrului românesc. Mai exact, aceasta a dezvăluit în premiera pentru Revista Avantaje că are în plan construirea unui teatru privat. În acest proiect sunt implicați mai mulți actori din România.

Chris Simion este cunoscută ca fiind un regizor de avangardă.  Printre spectacolele pe care le-a regizat se numără și  Oscar si Tanti Roz', Maitreyi', Mecanica inimii', Hotii de frumusete', Ibrahim si Florile Coranului', Dragostea dureaza 3 ani', Ce ne spunem cand nu ne vorbim', Hell', Studii despre Iubire', 7 blesteme', Scaunele', dar și altele.

Pe lângă cariera din teatru, Chris Siomion s-a făcut remarcată și în literatură.  De-a lungul timpului ea a publicat 9 cărți, iar ultimele 3 volume pe care și-a pus semnătură au devenit best-seller.  'În fiecare zi, Dumnezeu se roagă la mine' (2002), 'Ce ne spunem când nu ne vorbim' (2010)  și 40 de zile' (2015) sunt cele trei romane care s-au bucurat de un adevărat succes.

Urmărește materialul video pentru a vedea care sunt planurile de viitor ale regizoarei Chris Simion.

 

Foto: captura video

Citește și:

Chris Simion, despre noaptea care i-a decis cariera

Chris Simion:,,Încerc să iubesc şi să trăiesc creştineşte!,,

O regizoare insemnata: Chris Simion

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro