Chef Florin Dumitrescu, mărturisiri emoționante după ultima ediție cu Nosfe: „Mi-a dat ocazia să te descopăr mai bine ca om”

În ediția de marți, 8 noiembrie, Nosfe a apărut pentru ultima dată în emisiunea „Chefi la cuțite'. Acesta a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, iar la ultimul battle a fost eliminat din concurs.

Florin Dumitrescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționat prin care își exprima recunoștința faptului că l-a cunoscut pe regretatul artist.

Timpul ăsta în concurs, ca parte din echipa mea, îl prețuiesc cu adevărat pentru că mi-a dat ocazia să te descopăr mai bine ca om, dincolo de talentul și pasiunea pentru muzică și gastronomie. Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot”, a scris chef Florin Dumitrescu, după eliminarea din concurs a lui Nosfe.

Nosfe și soția lui, Mădălina, au participat împreună la noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite'. După ce a fost eliminat, artistul a declarat că el este mulțumit că a participat și că a ajuns până la cel de-al 10-lea battle.

„Nu meritam să merg mai departe, sunt conștient. Farfuria asta de azi nu cred. Experiența Chefi la cuțite mi s-a părut genială. Foarte intensă, mai intensă decât mă așteptam eu. Sunt pregătit să mă duc la concursuri mai complicate', a declarat Nosfe la Chefi la cuțite, scrie Spynews.

Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani în urmă cu aproape o lună. Anunțul dureros a fost făcut chiar de membrii trupei din care făcea parte, Șatra B.E.N.Z. Artistul a lăsat în urmă o familie îndurerată, soția și fetița, dar și o mulțime de prieteni care l-au cunoscut și au colaborat cu el.

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…’, a scris soția lui Nosfe pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete