Ce i s-a întâmplat soției lui Nosfe la nici o lună după moartea artistului: „Au făcut asta din pură răutate”

În urmă cu două săptămâni, lumea artistică din România a rămas șocată de dispariția subită a unuia dintre cântăreții iubiți de public. Nosfe și-a pierdut viața la doar 37 de ani și a lăsat în urmă o soție și o fiică răvășite de durere. De asemenea, colegii săi din trupa ȘATRA B.E.N.Z au rămas șocați, aceștia fiind și cei care au anunțat trista veste. Acum, soția sa Mădălina a oferit un prim interviu după decesul acestuia și a dezvăluit ce i s-a întâmplat la scurt timp după ce și-a pierdut jumătatea.

Mădălina, soția lui Nosfe, a mărturisit în cadrul unui interviu că i-a fost dezactivat contul de Instagram. La fel s-a întâmplat și cu pagina trupei Șatra B.E.N.Z, dar și a altor apropiați ai familiei. Motivul acestei situații ar fi fost fotografia lui Nosfe pusă la profilul lor.

Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z., încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile, a declarat Mădălina, soția regretatului artist Nosfe, pentru Antena Stars, scrie Spynews.

De asemenea, Mădălina a mai adăugat că acest gest este făcut din răutate de către oameni care au avut motiv de neînțeles să acționeze în acest fel.

Este vorba despre niște copii, sau de niste oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțelega mai spus Mădălina, soția lui Nosfe.

Soția artistului a fost cea care l-a găsit fără suflare. La scurt timp, aceasta a transmis un mesaj emoționat pe rețelele de socializare prin care și-a manifestat durerea care i-a cuprins sufletul.

Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…’, a scris soția lui Nosfe când avea activ contul de Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete