Chef Cătălin Scărlătescu, detalii picante din viața sa: „Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc”

Chef Cătălin Scărlătescu, detalii picante din viața sa: „Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc”

Cătălin Scărlătescu este extrem de discret în ceea ce privește viața personală. De-a lungul timpului, vedeta Antenei 1 nu le-a oferit fanilor detalii despre iubitele sale, însă acum s-a decis să ofere informații prețioase despre actuala relație care este încă la început.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a deschis sufletul într-un interviu acordat pentru Antena Stars și pare că este gată să renunțe la statutul de burlac.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!', a mărturist simpaticul Chef.

Mai mult de atât, juratul emisiunii „Chefi la cuțite' a declarat că nu este un exemplu foarte bun în ceea ce privește relațiile. El a povestit că a avut o relație care a durat doar cinci ani, însă se pare că acum are gânduri serioase cu femeia din viața lui.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată, a mai spus Scărlătescu la Antena Stars.

Carieră de peste 30 de ani

Pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, Cătălin Scărlătescu a muncit din greu încă de pe vremea comuniștilor. Nu i-a fost deloc ușor, însă un mic amănunt l-a determinat să își dorească să meargă pe acest drum.

„Începuturile mele au fost grele, foarte grele, pentru că a trebuit să mă tai, să mă ard, să mă frig, a trebuit să muncesc mult. Prima mea întâlnire cu restaurantul a fost undeva prin anul 1987, nu lucram chiar ca ospătar. Căram bagaje la Flamingo, în Eforie Sud, şi mi se spunea «da».

Eram poreclit aşa pentru că de fiecare dată când venea cineva să-mi spună să fac ceva, eu nu refuzam. Îmi amintesc că o dată au făcut o glumă şi m-au pus să car un televizor color, extrem de mare, dintr-o cameră în altă. Nu a venit nimeni să mă ajute, aşa că ingeniosul de Scărlătescu a făcut un cărucior din ăla cu rulmenţi, am pus televizorul pe el şi l-am cărat de colo-colo', a povestit în urmă cu ceva timp Cătălin pentru adevărul.ro.

Tot la Eforie Sud a fost și momentul în care și-a schimbat destinul.

„Atunci am cunoscut un chef bucătar care avea o soţie foarte frumoasă şi doi copii frumoşi, care erau foarte bine îmbrăcaţi pe vremea aia a lui Ceauşescu. Aveau tricouri străine, aveau de toate.

Ei mâncau numai carne, în timp ce toată lumea mânca numai mâncare de cartofi. Şi am zis că vreau şi eu asta, să fiu bucătar şi să am o soţie şi copii frumoşi. Cred că acela a fost momentul în care mi-am dorit să fiu bucătar', a mai dezvăluit cunoscutul chef.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete