Charlie Sheen, motivul pentru care s-a lăsat de băutură. Are aproape 6 ani de abstinență: „Am un stil de viață foarte…”

Charlie Sheen a renunțat la băutură în urmă cu aproape șase ani pentru a se concentra pe creșterea copiilor săi.

„Luna viitoare voi împlini șase ani de abstinență”, a declarat fostul actor din “Two and a Half Men” pentru People într-un interviu publicat recent, scrie Page Six. “Am un stil de viață foarte constant acum. Totul se rezumă la chestii de tată singur și la creșterea băieților mei gemeni de 14 ani, Max și Bob.”

Lupta de ani de zile a actorului cu dependența a fost bine documentată. De fapt, el a recunoscut că obișnuia să “iubească să bea dimineața” și adăuga adesea “scotch în cafea”.

În zilele noastre, se trezește “în jurul orei 4:30 sau 5 dimineața „pentru” a se trezi mai devreme la știri, a face exerciții fizice, a răspunde la e-mailuri” și a ajuta la pregătirea copiilor săi pentru zi.

“Apoi îi trezesc pe copii și îi ajut cu rutina lor de dimineață – dacă o poți numi rutină”, a glumit bărbatul de 58 de ani.

Sheen, care îi are pe gemeni cu fosta soție Brooke Mueller, este, de asemenea, tatăl fiicelor Sami, 19 ani, și Lola, 18 ani, cu fosta soție Denise Richards, precum și al fiicei Cassandra, 38 de ani, cu prietena din liceu Paula Profit.

Charlie Sheen a declarat că a decis să se lase de băutură după ce a revenit asupra unei promisiuni pe care i-a făcut-o fiicei sale în timp ce era beat.

“Într-o dimineață am uitat că fiica mea avea o întâlnire la care îi promisesem că o voi duce cu mașina, iar eu deja băusem câteva doze în acea zi”, își amintește el.

“Așa că a trebuit să îl sun pe prietenul meu Tony să ne ducă. Am dus-o la timp, dar mi-a frânt inima pentru că ea era pe bancheta din spate și îmi dădeam seama că se gândea: “De ce nu conduce tata?”. Așa că am ajuns acasă și am stat cu asta tot restul zilei. Iar în dimineața următoare m-am oprit pur și simplu”.

Charlie Sheen, care spune că a renunțat la droguri cu mult înainte de a renunța la sticlă, a precizat că nu a fost un proces ușor.

“Cred că în prima lună mi-am zis: “O să mai aștept o lună, să văd dacă mă simt mai bine și dacă relațiile mele cu cei apropiați se îmbunătățesc””, a reflectat el, mai scrie sursa citată anterior. “Și așa a fost. Și mi-am zis: “Bine, o să mai încerc încă o lună. Și apoi a avut efect. Am avut un impuls”.

El a adăugat: “A fost pur și simplu o dovadă instantanee că aceasta era partea pe care trebuia să fiu. Nu mai puteam să fiu în negare în legătură cu asta”.

Acum, că se simte confortabil în abstinența sa, actorul este pregătit să revină la Hollywood după ce și-a văzut “reputația” prăbușindu-se în urma faimoasei sale crize din 2011.

“Sunt mândru de alegerile pe care le-am făcut și de schimbările pe care le-am făcut pentru a trăi astăzi o viață care nu va mai semăna niciodată cu acea dezordine”, a spus el despre fostul său eu. “Aceea era o versiune extraterestră a mea”.

În martie 2011, Sheen – care era cel mai bine plătit actor de televiziune la acea vreme – a fost concediat din serialul său de succes de la CBS după ce a avut o serie de dezlănțuiri pline de înjurături.

În acea perioadă, Charlie Sheen, care se afla în ceea ce el a numit “o fugă epică de droguri”, a dat mai multe interviuri în care a inventat termenii „câștigător” și „sânge de tigru”.

Cu toate acestea, un deceniu mai târziu, Sheen a recunoscut că regretă serios remarcile făcute, spunând că “au fost drogurile sau efectele reziduale ale drogurilor” care l-au făcut să acționeze atât de necontrolat.

“Mă drogam și creierul meu nu funcționa bine”, a declarat el pentru Yahoo Entertainment în 2021.

“Cred că evoluția pentru mine în perioada de după cădere sau după ce m-am dezmeticit sau m-am dezmeticit undeva – oricum vreți să o numiți – trebuie să înceapă cu asumarea absolută a rolului meu în toate acestea”, a spus Sheen. “Și a fost extrem de pueril”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete