Cezar Ouatu s-a despărțit. Artistul a început să plângă în direct, la tv

Cezar Ouatu s-a despărțit de iubita lui, Andreea Vilău. Artistul a anunțat despărțirea printr-o postare pe contul de socializare, încă de pe 24 februarie. Acesta a avut o primă apariție la tv, în cadrul căreia a vorbit despre această relație. 

Cezar Ouatu, mesaj emoționant pentru fost iubită

Cezar Ouatu și make-up artistul Andreea Vilău au fost împreună aproximativ un an. În postarea pe care a făcut-o pe 24 februarie, artistul a recunoscut că traversează o perioadă grea: „Îți mulțumesc din suflet pentru toate clipele minunate, pentru blândețea și răbdarea ta !!! Îmi este greu să aștern aceste cuvinte și cred că ceva de fiecare dată când drumurile mele, ale tale, ale noastre se separă parcă ceva din noi se rupe !!! Ar fi fost un an și astăzi Dragobetele dar pentru mine este doar o simplă zi gri unde am decis să o fac public nedorindu-mi alte discuții colaterale pe această tema delicată !!! Sometimes i just want to get far away from it all (câteodată vreau să plec departe de toate – n. red.)”.

Artistul spera într-o împăcare

Totuși, într-o emisiune la Antena Stars, Cezar a afirmat că nu exclude posibilitatea unei împăcări: „Nu s-a pus problema neapărat de o despărțire, dar, deocamdată, ceea ce am simțit eu sunt oarecum anumite drumuri separate în acest moment, dar nu se știe niciodată. Eu cred că da (n.r. se vor împăca). Clar că fiecare dintre noi își asumă greșeli, chestii pozitive, chestii negative, nimeni nu e perfect. (…) Noi am zis acum deocamdată să fim așa pe drumuri diferite, dar cred că avem multe de învățat, am avut multe de învățat unul de la celălalt […] Uneori sunt și factori externi, nu pot să dau prea multe detalii, care afectează uneori anumite… chimii dintre oameni', a mărturisit artistul.

Cezar Ouatu s-a despărțit și se concentrează pe carieră

Într-o apariție recentă la Kanal D, Cezar Ouatu a vorbit despre perioada grea pe care o traversează, iar la un moment dat a început să plângă. Artistul a dat de înțeles că infidelitatea  ar fi motivul despărțirii: „Ne ştim de mult şi chiar ne dorim binele. M-a făcut să cred că e ceva, mai mult decât o greşeală. Repet, pentru toţi bărbaţii, dacă greşiţi voi mai degrabă, e mult mai demn să fii sincer. Cu tot asumat. Eşec, despărţire etc. Nu e problemă. Eu acum sunt bucuros de proiectele pe care le am. (…) Sunt sensibil! Pot părea penibil! Asta e. Ăsta sunt eu', a spus Cezar Ouatu.

Citeste si 

Cezar Ouatu, mărturisiri din culisele show-ului „Te cunosc de undeva': „Travestiurile mele au fost ceva groaznic. Mă închinam când mă vedeam'

10 lucruri despre CEZAR OUATU!

Surse foto: facebook Cezar Ouatu și Andreea Vilău, libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete