Cererea inedită pe care i-a făcut-o Andra lui Cătălin Măruță după 14 ani de căsnicie: „I-am zis că vreau”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și mai frumoase cupluri din showbizul românesc și pentru că nu s-au ferit niciodată să își demonstreze iubirea în public au câștigat respectul și aprecierea foarte multor persoane. Cei doi vor sărbători în curând 14 ani de la nuntă și vor merge în fața altarului din nou.

Acum ceva timp, Andra și Cătălin Măruță au fost în Italia unde artista a avut o cântare. Ajunși acolo, cei doi și-au amintit de momentul cererii în căsătorie care a avut loc la Viena. Acum, după 14 ani, frumosul cuplu vor să-și reînnoiască jurămintele, iar copiii lor, David și Eva să fie prezenți.

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră', a povestit Andra la Pro FM, scrie Libertatea.

Andra a oferit un interviu celor de la OK! Magazine în care a povestit cum arată căsnicia lor după atâta vreme și cum s-au schimbat fiecare dintre ei.

„În 2022 vom aniversa 14 ani de la căsătorie şi 16 ani de când formăm un cuplu. Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie, nu încerc să menţin sentimentul de proaspăt îndrăgostiţi, ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie.

Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008, dar în fiecare zi ne-am spune iarăşi Da la starea civilă', a spus Andra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete