Celine Dion prezinta noul parfum “Signature”

Celine Dion prezinta noul parfum “Signature”

Creat ca o oda adusa puterii lui Celine de a conecta si inspira prin muzica ei, acest parfum atemporal este cea mai noua lansare din portofoliul de parfumuri Celine Dion. Inca din 2003, cand a intrat pe piata, Casa de Parfumuri Celine Dion a fost constant un performer de top in piete majore din America de Nord si Europa.

Prin puterea sa de a inspira si conecta, ea detine un loc unic in inima fanilor sai, ceea ce se reflecta in noul ei parfum clasic, Signature. Celine Dion ajunge la admiratorii prin intermediul puterii parfumului, creand o legatura emotionala si senzoriala cu cei care o iubesc.

„Muzica mi-a daruit un minunat mijloc creativ pentru a-mi exprima sentimentele si a imparti aceste emotii cu fanii mei', explica Celine. „ Crearea Signature mi-a permis sa ajung la fanii mei intr-un mod complet diferit, dar totusi personal.'

UN PARFUM-EMBLEMA

La fel de memorabil si atemporal precum artista insasi, parfumul Celine Dion Signature este unul clasic si elegant, cu o tenta moderna.

Parfumul se deschide cu una dintre notele-semnatura ale lui Celine Dion – bobocul de mimoza – si cu un buchet spumant de guava si mar roz.
Parfumul dezvaluie in continuare un buchet floral natural sofisticat de iasomie, care catre inima parfumului emana o florescenta senzuala, luxoasa, ce se impleteste cu esenta de trandafir si flori de magnolie, pentru a evoca o atmosfera atemporala.
O baza din mosc senzual, ce se impleteste cu bogata ambra si atragatoarul lemn de santal, reprezinta ultimele arome ale parumului, oferindu-i acestuia dimensiunea clasica, oglindind natura de neuitat a lui Celine insasi.

Note de varf: boboc de mimoza, mar roz, guava
Note de mijloc: iasomie indiana, esenta de trandafir, boboc de magnolie
Note de baza: mosc, ambra, lemn de santal

Signature a fost realizat de parfumierul Ilias Ermenidis de la Firmenich, vechi fan al lui Celine Dion. Inspirat de calitatea ei extraordinara de a crea legaturi, Ermenidis a lucrat pentru a surprinde esenta lui Celine – bucuria, sufletul si pasiunea ei – , in acest parfum simbolic, o adevarata semnatura.

Ambalaj reprezentativ

Silueta-simbol a lui Celine este gravata pe sticla in relief, realizand astfel o semnatura vizuala uluitoare care evoca farmecul ei atemporal. Reprezentarea ei pe scena surprinde prezenta puternica a lui Celine, apofundand conexiunea emotionala pe care o inspira. Ambalajul art deco, in nuante de crem, negru si auriu, este o reflexie a elegantei clasice a artistei.

Celine Dion Signature va fi disponibil incepand din luna septembrie la majoritatea distribuitorilor mari si in magazinele de profil in urmatoarea gama:

  • Celine Dion Signature EDT.15 ml- 65 lei
  • Celine Dion Signature EDT.30 ml -102.01 lei
  • Celine Dion Signature EDT.50ml -127.35 lei
  • Celine Dion Signature DNS 75 ml -39.61 lei
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Noutati