Celia a vorbit despre divorț: „Eu trăgeam spre România, el spre Australia”

Celia și soțul ei

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Celia a lămurit zvonurile potrivit cărora ea și soțul ei ar divorța.

Celia a vorbit despre divorț: „Eu trăgeam spre România, el spre Australia”

Artista a explicat că s-a gândit la asta, însă că, în cele din urmă, situația s-a rezolvat. „România-Australia a fost singura noastră problemă în relaţie.

Eu trăgeam spre România, el spre Australia. Mie îmi era foarte frică de faptul că asta ne poate duce la despărţire la un moment dat.

Mi-a trecut prin cap şi asta…”, a declarat Celia în platoul emisiunii Star Matinal, potrivit Libertatea.

Au sărbătorit 7 ani de relație în Las Vegas!

În primăvara acestui an, Celia și soțul ei, Ardeli Ancuța, au împlinit 7 ani de relație. Sunt părinții unui băiețel frumos, Angelo Ioan, iar artista nu ezită să îi facă declarații de dragoste în mod public soțului, așa cum a procedat și cu ocazia aniversării a 7 ani de relație.

„Azi, 7 mai, marchează cei 7 ani de iubire. Suntem în Vegas, e 7 dimineața, iar cu 7 ani în urmă, în România, la 7 dimineața, mi-ai furat primul sărut.

Ceva mai târziu, în timp record, mi-ai furat și inima pentru totdeauna.  ️La mulți ani, iubire!”, a scris artista atunci pe Instagram.

Despre vacanța din Las Vegas, vedeta a declarat ulterior: „A fost una dintre cele mai frumoase vacanțe din viața mea, deși a durat doar câteva zile, s-a îmbinat utilul cu plăcutul.

Am avut și concert acolo în Las Vegas la European Music Fest și am filmat și imagini pentru noul meu videoclip.

Soțul meu a fost alături de mine, am încercat să ne terminăm treaba cu profesionalism ca mai apoi să ne bucurăm unul de celălat.

Începând cu data de 7 am, avut parte de câteva zile de răsfăț total. Am stat la hotelul meu preferat, cel pe care îl priveam cu admirație în video-uri și fotografii și ne-am bucurat unul de celălalt.

Am vizitat Marele Canyon și ne-am bucurat de Las Vegas. Ne venea să ne mai căsătorim o dată acolo, a fost superb.

La întoarcerea în țară, am mai avut parte de o surpriză minunată. Noi am păstrat discuțiile noaste și promisiunile din primele luni de relație.

Obișnuiam să le privim din când în când, să ne amintim profunzimea sentimentelor care ne leagă, bucuria pe care am simțit-o când ne-am găsit unul pe celălalt și promisiunile pe care ni le-am făcut unul celuilalt la începutul relației.

A fost minunat să le văd, imprimate într-o carte care vorbește despre minunata noastră poveste de iubire. (…)”,  a declarat Celia, potrivit Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Cât de mult seamănă fiicele Gabrielei Cristea! Tavi Clonda a publicat o imagine cu Iris și Victoria la patru luni

Ce mărturisește Andreea Marin despre relația cu fiica ei, Violeta: „Îmi seamănă prea mult. Amândouă suntem ..’

Lavinia Pîrva, prima apariție TV de la nașterea fiului ei și al lui Ștefan Bănică Junior! Ce spune artista despre noul rol de mamă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete