Celebritățile aniversate azi, 9 aprilie


 

Pe lista celebrităților aniversate azi, 9 aprilie, se numără actorii Dennis Quaid (66 de ani), Kristen Stewart (30 de ani), Cynthia Nixon (54 de ani) și Leighton Meester (34 de ani).

Celebritățile aniversate azi, 9 aprilie

 

#1 DENNIS QUAID

Actorul Dennis Quaid, celebru datorită numeroaselor comedii romantice care l-au avut drept protagonist, confirma, în luna noiembrie a anului trecut, că s-a logodit cu Laura Savoie, o tânără doctorandă în vârstă de doar 26 de ani, relatează Libertatea.

Tot atunci, actorul a mărturisit că momentul cererii în căsătorie a fost unul spontan, dar că se gândea de ceva timp la a-și oficializa relația cu tânăra.

„Aveam inelul în buzunar. Plănuiam asta de o lună și jumătate, dar voiam ca momentul să fie unul privat.

Ea făcea un selfie când i-am pus inelul în față și am întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu mine”, a povestit actorul.

Dennis și Laura formează un cuplu din luna iunie a anului trecut. Acesta va fi al patrulea mariaj al actorului care a mai fost căsătorit cu actrițele PJ Soles și Meg Ryan, dar și cu agenta imobiliară Kimberly Buffington. Dennis este tatăl a trei copii, printre care se numără și actorul Jack Quaid.

#2 LEIGHTON MEESTER

Actorii Leighton Meester (34 de ani) și Adam Brody (40 de ani) vor deveni curând părinți pentru a doua oară!

În fotografiile obținute recent de publicația online Daily Mail, Leighton este surprinsă plimbându-se prin Los Angeles, California.

„Leighton și Adam s-au căsătorit în California de Nord, la malul Oceanului, cu doar câteva săptămâni în urmă”, dezvăluia o sursă, în trecut, în exclusivitate pentru E! News.

„A fost o ceremonie foarte restrânsă și intimă, în prezența familiei și a câtorva prieteni. A fost frumos.”  

În luna mai a anului 2015, E! News confirma că actrița era însărcinată cu primul copil al perechii.

Cuplul, care a lucrat împreună la pelicula The Oranges (Vecinii), în anul 2011, au devenit părinții unei fiice, Arlo Day Brody, în același an.

Așadar, actrița are multe de sărbătorit anul acesta!

Restul aniversaților acestei zile îi găsiți în videoclipul de mai sus!

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Artista Katy Perry și actorul Orlando Bloom au dezvăluit sexul copilului pe care îl vor avea împreună

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete