Celebrități care au apelat la chirurgie estetică pentru a deveni mai frumoase

Celebrități care au apelat la chirurgie estetică pentru a deveni mai frumoase

Dacă în trecut, să recunoști că ai apelat la bisturiu pentru a-ți corecta anumite defecte sau din dorința de a obține chipul ori trupul perfect era un tabu, astăzi cele mai multe dintre celebrități nu se mai sfiesc să declare că au avut de-a face cu chirurgia estetică.

Rinoplastii, abdominoplastii, liposucții, măriri de buze ori de sâni sunt doar câteva dintre procedurile la care au apelat vedetele din lumea showbizului pentru a arăta cât mai bine pe sticlă.

1. Jennifer Aniston

Actrița Jennifer Aniston, cunoscută în special pentru rolul din serialul de succes „Friends, a recunoscut, într-un interviu pentru revista People, că a apelat la bisturiu pentru o singură procedură: rinoplastia. Potrivit vedetei, a făcut această intervenție chirurgicală pentru a rezolva o deviație de sept.

2. Chrissy Teigen

Chrissy Teigen se numără printre vedetele care nu au ascuns niciodată faptul că au apelat la bisturiu pentru a fi mai frumoase. În urmă cu câțiva ani, fotomodelul american spunea: „Totul la mine este fals, mai puțini obrajii. Ulterior, ea a precizat, pe Twitter, că declarația ei a fost o glumă, însă a admis că a făcut o liposucție în zona axilei. 

3. Jane Fonda

Actrița Jane Fonda are 81 de ani, dar nu își arată vârsta, despre care spune că e mai puțin cronologică și mai mult atitudinală. Este una dintre cele mai încântătoare prezențe de la Hollywood și nu se sfiește să admită că a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și menține tinerețea. 

Jane Fonda a mărturisit că și-a făcut operații estetice la obraji, gât și sub ochi, pentru că voia să arate bine pentru vârsta ei. Cu toate acestea, actrița a declarat că și-ar fi dorit să fie mai curajoasă și să accepte că îmbătrânește și e firesc să fie așa. „Urăsc faptul că a trebuit să mă transform fizic ca să simt că arăt bine. Aș fi vrut să nu fie așa. Îmi plac chipurile îmbătrânite. Îmi plac chipurile trăite. Îmi place chipul Vanessei Redgrave. Îmi doresc să fi fost mai curajoasă. Dar sunt ceea ce sunt”, a mărturisit actrița în urmă cu un an.

4. Jamie Lee Curtis

În vârstă de 60 de ani, actrița Jamie Lee Curtis a apelat la bisturiu, în mai multe rânduri. Ea a recunoscut că, după o operație estetică la ochi, a ajuns să fie dependentă de droguri, pentru a face față durerilor. „Am suferit mai multe operații estetice și, de fiecare dată, ceva mergea rău, iar asta a stimulat dependența mea de medicamente, a spus actrița.

Ea a fost una dintre vedetele pentru care felul în care a arătat a contat extrem de mult, iar orice critică negativă a destabilizat-o. În anii ‘80, Jamie Lee Curtis era apreciată pentru picioarele lungi și bine lucrate, pe care le-a asigurat, la acea vreme, pentru suma de 2 milioane de dolari. 

5. Angelina Jolie

În urmă cu câțiva ani, Angelina Jolie a dezvăluit în The New York Times că a recurs la o operație preventivă de dublă mastectomie și o procedură de reconstrucție a sânilor. Actrița americană a precizat că a decis să facă această operație pentru că este purtătoarea unei gene „defectuoase, din cauza căreia riscul de a suferi de cancer ovarian și de sân este mai mare. Angelina Jolie a vorbit deschis despre alegerile făcute și a mărturisit că tehnicile avansate din chirurgia plastică au ajutat-o să obțină rezultate frumoase.

Fie că apelează la bisturiu în scop reconstructiv, estetic sau pentru rezolvarea unor probleme, rezultatele obținute de celebrități sunt, în majoritatea cazurilor, unele favorabile. Există, însă, și vedete care au abuzat de operațiile estetice, iar transformările au fost nefericite. 

Material realizat cu sprijinul partenerului Cronosmed.ro

Sursă foto: Featureflash Photo Agency/ Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete