Celebrități aniversate azi, 24 aprilie

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Pe lista celebrităților aniversate azi, 24 aprilie, se află actrița Shirley MacLaine (86 de ani), artistele Kelly Clarkson (36 de ani) și Barbra Streisand (78 de ani), dar și actorii Aidan Gillen (52 de ani) și Rory McCann (51 de ani).

Celebrități aniversate azi, 24 aprilie

Kelly Clarkson este o solistă, compozitoare și ocazional actriță din Statele Unite care a obținut un contract cu casa de discuri RCA Records în anul 2002, după ce a devenit câștigătoarea primului sezon al competiției TV American Idol.

Un an mai târziu a început comercializarea albumului de debut al artistei, Thankful. Albumul a fost comercializat pe plan mondial în aproximativ 3 milioane de exemplare.

Shirley MacLaine este o actriță de origine americană, sora mai mare a lui Warren Beatty.

MacLaine a fost de mai multe ori nominalizată la Premiile Oscar, câștigând trofeul în 1984 pentru filmul Terms of Endearment, la Premiile BAFTA și la Globurile de Aur.

Barbra Streisand este o cântăreață, autoare, actriță, regizoare și producătoare de film laureată a 2 premii Oscar, 8 premii Grammy, 5 premii Emmy, un Glob de Aur, un Special Tony Award, un premiu AFI și câte un premiu Kennedy și Peabody.

Streisand este una din cele 12 artiste ale lumii care au câștigat premii Oscar, Emmy, Grammy și Tony (câte cel puțin unul de fiecare).

Restul celebrităților aniversate azi le găsiți în videoclipul de mai sus!

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete