Cele mai populare parcuri de distracție din Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria

Cu un trecut aborigen și o cultură colonială, Gran Canaria este un mix interesant între peisaje exotice cu dune uriașe de nisip și păduri vaste de palmieri, plaje idilice și orașe pitorești încântătoare.

Una dintre cele mai vizitate insule din Canare este adesea supranumită tărâmul primăverii eterne, la fel ca și Tenerife, datorită temperaturilor prietenoase pe toată perioada anului, climă prielnică pentru turiștii care vor să prelungească vacanța de vară, până târziu în toamnă.

Grădini tropicale și spectacole cu păsări exotice

Gran Canaria este o destinație excelentă atât pentru exploratori, care vor găsi aici parcuri naturale, grădini botanice și trasee de drumeții excelente, dar și pentru familiile cu copii datorită numărului mare de locuri prietenoase și a parcurilor de distracții aflate aici.

Cel mai vizitat dintre ele este Las Palmitos Park care se întinde pe circa 20 de ha și cuprinde peste 1000 de palmieri și 160 de specii de cactuși. Parcul Palmitos se află la câteva minute de centrul stațiunii Maspalomas, și atrage în fiecare vară mii de turiști străini.

Cei mici pot admira aici cel mai mare pavilion de fluturi din Europa, una dintre cele mai mari grădini de orhidee, care cuprinde peste 300.000 de flori adunate din întreaga lume, Delfinariul, unde au loc spectacole cu delfini și foci. Dar și o grădină exotică cu peste 1500 de păsări.

Gran-Canaria

Parcuri tematice fantastice

Pentru distracții în apă poți vizita alături de pitici, Aqualand Maspalomas aflat în imediata apropiere a dunelor de nisip Maspalomas. Acesta este cel mai mare parc acvatic de distracții din Arhipelagul Insulelor Canare, dar și unul dintre cele mai aglomerate din Spania. Atracția principală este toboganul Tornado care adună cele mai lungi cozi.

Cel mai mare dintre tobogane este Mamut, ideal pentru distracțiile în familie, urmat de Boomerag și Racer Twin Turbolance. Parcul acvatic include și două lumi tematice pentru copii: Polynesia și Childrens Paradise, unde piticii se pot distra pe tobogane sub atenta îndrumare a supraveghetorilor sau se pot bălăci în piscinele și râurile leneșe.

Fanii Angry Birds se pot aventura în parcul de distracții ce are ca temă principală simpaticele păsări nervoase din celebrul joc și animație. Angry Birds Activity Park se află în Mogán, nu departe de capitala Las Palmas, și este una dintre cele mai noi atracții din Gran Canaria.

De Mădălina Isar

Oferte de vacanta Gran Canaria

Hotel Cura Marina II – tarife de la 492,50 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa,

transport avion, transfer aeroport-hotel- aeroport, asistenta turistica.*Oferta speciala! 50% Reducere la taxele de aeroport! Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta