Operațiunea HEI-RUP cu bagajele noastre

Operațiunea HEI-RUP cu bagajele noastre

trollere

Cu toții ne dorim valize ușoare și durabile. Oare câți dintre noi se pot lăuda cu un troller care să nu arate ca după război după doar două zboruri cu avionul? În aeroport, dincolo de privirile noastre, are loc operațiunea HEI-RUP cu bagajele călătorilor.

Alegerea unui bagaj de mână sau de cală a devenit o misiune dificilă din cauza prețului, uneori prohibitiv pentru mărcile consacrate. Dar nu trebuie să uităm faptul că unele companii aeriene au reguli diferite cu privire la mărimea sau greutatea totală a bagajului care poate fi luat în cabina sau cala avionului.

Se pare că la mare căutare sunt acum valizele cu carcasă dură, deși ele sunt mai costisitoare decât cele normale. Cel mai isteț mod de a achiziționa o valiză de calitate este să aflăm când sunt reducerile în magazinele specifice și să nu ne zgârcim când trebuie să luăm această hotărâre.

Pentru că ne dorim vacanțe relaxate lipsite de stress fără grija bagajelor, nu-i așa?

De foarte multe ori bagajele de cală le primim de pe banda mobilă aproape de nerecunoscut. Acest lucru se întâmplă datorită manevrării lor de către angajații aeroporturilor. Aceștia le aruncă pur și simplu în și din avion. Fără menajamente. De aici și metoda înfolierii bagajelor cu folie stretch… o găselniță eficientă pentru a evita împrăștierea lucrurilor personale în cazul deteriorării bagajului.

În cazul în care se strică fermoarul sau se sparge carcasa, folia este un ajutor de nădejde. Deși brandurile de top se pot lăuda cu materiale de calitate și rezistente, când pleci într-o călătorie, ultimele griji pe care vrei să le ai sunt cele legate de fiabilitatea bagajelor tale…

Să nu uitați că bagajul odată trecut de check-in mai poate fi desfăcut de securitatea aeroportului cu mențiunea că vei primi în interiorul lui o notificare în acest sens. Indiferent dacă este înfoliat sau nu.

Cel mai bun sfat pe care l-ar da un călător experimentat este să pui în balanță cât de des vei călători. Dacă vei călători de mai mult de 2-3 ori pe an cu avionul, merită să investești într-un troller dintr-o gamă medium spre premium. Dacă, însă, ai parte de ocazionala călătorie o dată pe an în vacanță cu avionul, nu e nevoie să îți iei troller-ul cel mai tare din sala de așteptare.

Florentina Mușat

foto: Mirano, Samsonite, Lamonza, shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta