Cele mai creative mărţişoare cu şi sub 10 lei

Tradiţionalul şnur alb-roşu oferit în prima zi a lui Marţ (vechea denumire a lunii martie) a fost înlocuit cu diverse alte gesturi şi obiecte ce simbolizează mai mult sau mai puţin primăvara.

Poza 1

Povestea spune că cei ce purtau acest şnur aveau parte de putere şi bunăstare pentru întreg anul. De asemenea era purtat în piept în dreptul inimii atât de femei cât şi de bărbaţi, până la sfârşitul lunii martie, mai apoi fiind legat de crengile pomilor fructiferi.

Poza 2

Macaron Minisancamelia, 10 lei

Fetiţe colorate Omargica, 5 lei

Opere de artă de prins în piept până în şi cu 10 lei

Încă mai găsim tradiţionalul şnur şi azi legat la mărţişoarele primăvăratice, însă acestea s-au transformat de-a lungul vremii în mici opere de artă. Toţi artizanii talentaţi îşi pun mâinile la treabă pentru a crea diverse obiecte de prins în piept, fiecare într-un stil şi o manieră aparte.

Noi ne-am plimbat prin galeriile de pe Breslo şi am făcut o selecţie foarte variată, dar şi benefică în acelaşi timp; ca să încapă în orice tip de buzunar, am căutat cele mai drăguţe mărţişoare până în şi cu 10 lei.

Poza 3

Pasăre Atelierulcupovesti, 10 lei

Motiv românesc EtnoWare, 9 lei

Broască Peticel, 10 lei

Mărţişoare creative în funcţie de pasiunile tale

Dacă prietena ta are o pasiune pentru ceva anume, am găsit şi mărţişoare cu cărţi pentru cititoare, ceşti pentru iubitoarele de cafea sau ceai, pensule pentru artiste sau prăjituri pentru gurmande.

Poza 4

Carte LCB, 5 lei

Inimă GianystyleMade, 8 lei

Ghindă Saibh, 8 lei

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda