Cele 3 zodii care se vor îndrăgosti nebunește în luna august

3 zodii care se vor îndrăgosti nebunește în luna august

O nouă lună de vară, o nouă iubire. Acesta ar putea fi principiul după care se vor ghida cele 3 zodii care se vor îndrăgosti nebunește în luna august. Acești nativi vor fi mult mai deschiși când vine vorba despre exprimarea sentimentelor și vor încerca cu orice preț să se facă remarcați.

Se spune că acele iubiri mistuitoare și care îi fac pe oameni să piardă de multe ori contactul cu realitatea se nasc în principal vara. Pentru trei nativi ai zodiacului, sfârșitul verii vine cu o mulțime de surprize în plan sentimental, mai ales dacă sunt în căutarea iubirii.

Cele 3 zodii care se vor îndrăgosti nebunește în luna august

1. Berbec

Șansele ca Berbecii să se implice în povești de dragoste pasionale sunt foarte mari în luna august. Latura lor senzuală va ieși la suprafață în această perioadă și vor avea tendința de a lua decizii bazându-se doar pe instinct. Se vor îndrăgosti nebunește, vor încerca să transforme fiecare moment într-o experiență de neuitat și vor acorda încredere deplină noului partener. Acest comportament fie le poate aduce acea relație la care au visat mereu, fie le va lăsa un gust amar, asta dacă au ghinionul să întâlnească o persoană care este în căutarea unei aventuri.

2. Gemeni

Pe plan sentimental, Gemenii pot considera că astrele sunt de partea lor în luna august. Flirturile nevinovate și gesturile tandre își vor face loc în viața Gemenilor, iar tot acest comportament va fi benefic pentru cei care își propun să își construiască o viață în doi. Dacă sunt singuri, Gemenii se vor implica în relații, încercând să găsească o persoană care să fie pe placul lor din toate punctele de vedere. Dacă de-a lungul timpului au mai făcut compromisuri și au acceptat în viața lor parteneri care nu se ridicau la nivelul așteptărilor, acum nu vor mai repeta această greșeală.

3. Rac

Iubirea este pe primul loc pentru Raci în luna august. Este perioada din an în care vor da dovadă de romantism și vor simți nevoia să se implice într-o relație cu adevărat serioasă. Dacă până acum au luat iubirea în joacă, în august au toate șansele să se îndrăgostească nebunește, să găsească acea persoană căreia să îi ofere totul. Nu este exclus ca anumiți nativi ai acestei zodii să se gândească chiar la căsătorie.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce înseamnă MERCUR RETROGRAD?

Zodiile care se îmbogățesc în 2018. Vor avea parte de câștiguri financiare însemnate

5 zodii care vor trece prin schimbări radicale în 2018

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop