Cel mai mare producător român de cosmetice, cu o istorie de peste 30 de ani pe piața locală își relansează la Veranda Mall gama cu care a cucerit publicul

Invitatie-Avantaje (2)

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, relansează la Veranda Mall gama de succes Gerovital Plant într-o variantă modernizată, cu îmbunătățiri aduse formulei, design-ului și funcționalității. Noua linie Gerovital Plant vine cu o varietate de produse cosmetice destinate îngrijirii zilnice a tenului, având la bază ingrediente de origine naturală în proporție de peste 91%, care oferă protecție naturală microbiană și beneficii multiple pentru tenul normal și mixt.

Suntem mândri să anunțăm că prima gamă fară conservanți, are acum peste 91% dintre ingrediente de origine naturală, oferind protecție naturală microbiană. Ultima etapă de modernizare a avut loc în 2016 și ne-a adus distincția de cea mai iubită gamă, un premiu care a întărit faptul că Gerovital reprezintă excelența românească în cosmetică. Suntem siguri că, în noua versiune, linia va fi şi mai apreciată de piață, datorită beneficiului care o diferențiază în segment – asigurarea în mod natural a echilibrului microbiomului la nivelul pielii, prin respectarea identității unice a acestuia', a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs.  

Poziţionarea gamei pe segmentul cosmeticelor naturale este reflectată prin integrarea ingredientelor de origine naturală optim dozate și prin acțiunea sinergică a acestora.

Inovația adusă de noua gamă Gerovital Plant este Complexul Poliplant Microbiom Protect, complex format din Equibiome (un extract standardizat din radacină de Brusture) și un complex natural de plante din flora locală, care diminuează reactivitatea pielii și procesele inflamatorii, protejând Microbiomul – format din totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii – este unic și specific fiecărui individ și esențial pentru buna funcționare metabolică a pielii. Echilibrul micobiomului are rol în creșterea imunității și protejează organismul împotriva bacteriilor dăunătoare, astfel pielea este mai sănătoasă, capabilă să se regenereze.

Foto: PR

Pentru a participa la eveniment, nu trebuie decât să completezi formularul de mai jos până marți, 23 iulie, la ora 12:00.

CONCURSUL S-A INCHEIAT.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete