Cei mai bine plătiți actori în anul 2019

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Actorul Dwayne Johnson, cunoscut publicului larg drept The Rock, ocupă prima poziție în topul celor mai bine plătiți actori din anul 2019, obținând 89,4 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2018 – 1 iunie 2019.

„Pe primul loc este publicul. Ce vrea publicul și care este scenariul ce poate fi redactat pentru a-l trimite din sala de cinema acasă fericit?”, spunea actorul pentru Forbes.com anul trecut.

Cei mai bine plătiți actori în anul 2019

În total, actorii clasați pe primele patru poziții au câștigat nici mai mult nici mai puțin de 284 de milioane de dolari.

„Actorii ca Robert Downey Jr. sau Scarlett Johansson au un extrem de mare avantaj în fața altor actori când cer compensații enorme din partea studiourilor care investesc sute de milioane de dolari în producția filmelor cum este seria The Avengers, mărturisește avocatul David Chidekel pentru Forbes.com.

După lansare , pelicula Avengers: Endgame, ultima din seria de mare succes, a obținut câștiguri de 2.796 miliarde de dolari.

Majoritatea actorilor aflați în acest top au jucat în filmele Avengers (Paul Rudd, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Bradley Cooper și Chris Evans).

10% din totalul de 57 de milioane de dolari câștigate de Bradley Cooper au venit doar din înregistrarea vocii personajului Rocket Raccoon din aceeași serie Avengers.

70% din veniturile sale fiind obținute din câștigurile peliculei A Star Is Born, pe care a produs-o și în care a și jucat unul dintre rolurile principale.

Întreaga listă în clipul de mai sus!

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood în 2019

Celebrități care au ales să nu aibă copii și motivul din spatele deciziei

Cele mai frumoase inele de logodnă din familia regală britanică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video