Femeile Capricorn sunt cele mai ofticoase

femeie-nervoasa

Cu femeile Capricorn nu e de glumit. Că toată lumea se supără la un moment dat este lucru cert, însă, sunt unii oameni are îţi poartă pică toată viaţa. Ei nu ştiu să ierte şi sunt foarte răzbunători. Poţi încerca toate strategiile posibile, însă vei rămâne în mintea lor drept persoana pe care o detestă cel mai tare.

Într-un top al celor mai supărăcioase zodii, Capricornul ocupă locul fruntaş.

Femeile Capricorn – ofticoasele zodiacului

Dacă ai reuşit să le calci pe coadă pe aceste native nu prea mai ai de ales decât să dai pleci din calea lor. Nu prea le stă în fire să ierte. Ţi-o vor coace şi te vei trezi pe nepusă masă că s-au răzbunat. Ele dacă le-ai greşit pun la cale un plan bine gândit de a îţi întoarce viaţa pe dos, chiar dacă tu crezi că nu ai avut o vină atât de mare. Cu zâmbetul pe buze se vor răzbuna nu doar o dată, aşadar mare grijă cum te porţi cu o femeie Capricorn, nu ai şanse să te ierte niciodată. Prin urmare, Femeile Capricorn nu trebuie niciodată supărate.

Acestea vor fi secondate de persoanele născute în următoarele semne zodiacale.

  • Femeile Taur – nu se întorc din drum. Tot în zodie de pământ ca şi capricornul, acestea nu sunt deloc prietene cu înşelăciunea, minciuna, pentru că ele militează pentru adevăr. Vă puteţi baza pe ele însă dacă eel vau acordat toată încrederea lor şi le-aţi dezamăgit vor fi radicale. Vor renunţa la voi una-două.
  • Femeile Scorpion – se aprind repede, uneori pot ierta uşor, dar nu uită în veci. Să nu îndrăzniţi să le greşeşti a doua oară, că jarul vă mănâncă. Sunt capabile de răzbunare cruntă.
  • Femeile Rac – sensibile şi orgolioase. Numai lapte şi miere vei primi cât timp totul e bine, însă dacă le greşeşti în mod repetat, chiar dacă ţin la tine, din orgoliu vor spune să dispari din viaţa lor, că nu vor să te mai vadă niciodată. Acestea se bucură să afle dacă ţie îţi merge rău, pentru că şi tu le-ai rănit. Adesea fac o adevărată obsesie pentru cei care le-au rănit inima.
  • Femeile Leu – puternice, impulsive. Te vor copleşi cu dragostea lor solară însă dacă le-ai înşelat (aşteptările), aşteaptă-te la un uragan din partea lor. Şi ele vor ţine minte toata viaţa ce le-ai făcut şi te vor urî pentru asta. Aveţi grijă, nu e bine să vă faceţi duşmani

În altă ordine de idei, nimeni nu ar trebui să rănească pe nimeni pentru că se spune că roata se întoarce.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop