Cum vor fi zodiile influențate de Luna Plină din 14 decembrie

luna-plina

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 12-18 decembrie este Luna Plină în Gemeni, fenomen care ne va influența pe toți, într-o măsură mai mică sau mai mare. Iată, așadar, ce sectoare ale vieții vor fi influențate de noul aspect format de Lună.

BERBEC

Luna Plină își va face simțită influența pe sectorul comunicării și al dezvoltării personale. Mare atenție, așadar, la modul în care comunicați cu cei apropiați, fie că este vorba despre rude, prieteni, partener de viață sau colegi. Aveți tendința de a spune lucrurilor pe nume, iar asta nu ar fi un lucru neapărat rău dacă ați încerca să vă alegeți mai bine cuvintele. Altfel, riscați să vă atrageți antipatii și, mai mult decât atât, să semănați sămânță de scandal și să generați conflicte.

Evitați cât de mult puteți discuțiile în contradictoriu în special cu șefii, pentru că, din păcate, sectorul carierei nu se află sub o stea foarte norocoasă în perioada care urmează. Cel puțin la locul de muncă, încercați să fiți cât se poate de diplomați.

TAUR

În cazul vostru, Luna Plină se formează în casa banilor obținuți prin propriul efort. Astrele favorizează câștigurile, cu toate acestea, păstrați-vă vigilența în ceea ce privește administrarea lor. Urmează perioada sărbătorilor, când toată lumea este tentată să investească mai mult decât de obicei în cadouri și în produse alimentare, așa că șansele să fiți mai puțin cumpătați la cumpărături sunt destul de mari.

În plus, din 19 decembrie Mercur își începe mersul retrograd. Urmează o perioadă în care veți avea de luat o grămadă de decizii, iar mersul retrograd al acestei planete vă va cam bulversa. Așa că străduiți-vă să faceți tot ce ține de voi să luați decizii înțelepte.

GEMENI

Luna Plină din 14 decembrie se formează în semnul vostru. Asta înseamnă că veți fi afectați într-o măsură mai mare decât nativii celorlalte zodii. Aspectul format de Lună vă va influența cu precădere pe sectorul relației cu partenerul de viață. Se impune o atenție sporită la modul în care vă comportați cu acesta. Încercați să comunicați, să nu-i imputați lucruri exagerate, să-l sprijiniți dacă are nevoie și, în general, să faceți tot ce ține de voi să mențineți armonia în cuplu.

Este o perioadă în care pot avea loc despărțiri, în cuplurile unde lucrurile scârțâiau de ceva vreme, sau, dimpotrivă, pot avea loc oficializări ale relațiilor – logodne, cereri în căsătorie.

Mare atenție la sectorul financiar, în special la investiții. Nu este o perioadă favorabilă investițiilor, așa că evitați-le până la începutul anului.

RAC

În cazul vostru, Luna Plină din 14 decembrie se formează în casa introspecției, a karmei. Puteți avea întâlniri neașteptate cu persoane care au însemnat ceva în trecutul vostru, întâlniri care v-ar putea răscoli mai mult decât ați putea crede.

Sfatul nostru este să vă ascultați intuiția mai mult ca niciodată. Dacă intuiția vă spune că nu este bine să vă întâlniți și a doua oară cu acea persoană sau să vă întindeți prea mult la discuție, atunci puneți capăt întâlnirii. Sigur că este posibil ca amintirea întâlnirii karmice să vă bântuie o perioadă, dar în scurt timp veți uita de ea și vă veți vedea în continuare de viață.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop