Florin Busuioc a ajuns din nou pe mâna medicilor

Florin Busuioc a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Florin Busuioc a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Zilele trecute, Florin Busuioc a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav. Prezentatorul TV a făcut doar un control de rutină, în urma căruia a reieșit că starea lui de sănătate este foarte bună.

În luna noiembrie a anului trecut, Florin Busuioc a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct. Actorul a început să se simtă rău imediat după terminarea unui spectacol susținut la Craiova, iar colegii au sunat imediat la 112.

Busu a primit o a doua șansă de la viață. Operația a decurs bine, iar Florin Busuioc și-a revenit spectaculos.

După nefericitul eveniment, Florin Busuioc și-a deschis sufletul într-un interviu pentru okmagazine.ro, și a mărturisit ce își reproșează cel mai mult.

“Îmi reproşez că am fumat ca un turc dement, nu ca unul normal. Am avut o viaţă cam dezorganizată, în sensul că mă culcam pe la 2 noaptea şi mă trezeam la 5.
Acum mă culc la 22:30-23:00, sunt mult mai potolit. Şi nu mai simt deloc nevoia să fumez. Mi s-a luat. Nu neapărat că m-am speriat. N-am mai simţit nevoia să fumez. Sunt mai calm”, a spus Busu pentru okmagazine.ro.

În sfârșit, soarele începea să iasă pe strada lui Busu.

Florin Busuioc a ajuns din nou pe mâna medicilor

Însă la începutul lunii martie, medicii au decis să-i monteze un nou stent la inimă actorului, pentru că acuza noi probleme de sănătate.

“Vasele de sânge i s-au subțiat și pentru a preveni un infarct, doctorii au hotărât să îl ducă direct la operație”, au dezvăluit apropiații prezentatorului pentru wowbiz.ro, potrivit tabloidului Cancan.

Aceleași surse au dezvăluit recent că Florin Busuioc a ajuns la spital pentru un control cardiologic obligatoriu la Spitalul “C.C.Iliescu” din Capitală:

“Analizele au ieșit bune, astfel că doctorii i-au spus că poate să își reia viața normală, să urce pe scenă, dar și să joace în reclame”, au declarat apropiații actorului, potrivit cancan.ro.

 

Foto:libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete