Ce trebuie să știm despre durerea de coloană

Durerea de coloană apare indiferent de vârstă și are cauze diferite. Dr Tarek Nazer, medic specialist ortopedie și traumatologie, ne-a vorbit despre originile durerilor de coloană și despre cauzele și opțiunile de tratament ale acestora.

Am aflat, astfel, că durerile datorate suprasolicitării coloanei sau unei mișcări greșite apar în special în zona lombară. Acestea sunt dureri acute care cedează la administrarea de antiinflamatoare. Un alt tip de dureri de coloană sunt cele provocate de hernia de disc.

Cum se produce hernia de disc, cum determină aceasta apariția lombosciaticii, ce măsuri trebuie să luăm pentru calmarea durerilor de spate până ajungem la medic, în ce constă tratamentul medicamentos și cel chirurgical, aflați din materialul video.

Dr Tarek Nazer este medic specialist ortopedie și traumatologie, cu supraspecializare în patologia membrului inferior. A profesat timp de 5 ani în Marea Britanie, având privilegiul să lucreze alături de medici ortopezi renumiți la nivel mondial, printre care Mr. Hirst, medicul echipei Manchester United. S-a întors în România, iar în prezent, își desfășoară activitatea în clinica proprie din București, unde pacienții beneficiază de cele mai noi metode de tratament și de intervenții chirurgicale artroscopice, minim invazive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video