Ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 13-19 iunie

LEU

Veștile nu sunt bune pentru nativii singuri, căci contextul astral nu este deloc favorabil începerii unei relații. În cazul în care veți intra într-o relație, cu siguranță în cel mai scurt timp vor apărea plictiseala, discuțiile interminabile în contradictoriu, gelozia, lipsa încrederii. Așa că mai bine nu. Nu acum.

În schimb, vești bune în sectorul banilor. Contextul astral favorizează câștigurile din surse neașteptate. Nu vă așteptați la sume impresionante, însă mai bine mai puțin decât deloc.

Aveți grijă la sănătate! Dacă vă simțiți rău, dacă resimțiți o stare de oboseală mai accentuată decât de obicei, nu ignorați! Mergeți la medic neapărat! Ar putea fi vorba despre simptomele unei afecțiuni care s-ar putea acutiza.

FECIOARĂ

Aspectul format de Mercur în această perioadă este favorabil armoniei în cuplu. Dacă ați avut neînțelegeri sau probleme de comunicare cu partenerul în ultima vreme, este momentul să le remediați.

Din punct de vedere al sănătății, nativii născuți în prima decadă vor fi predispuși la probleme hepatice și respiratorii, mai ales cei trecuți de o anumită vârstă și cei care au un stil de viață dezordonat.

BALANȚĂ

Cei singuri au șanse mari să-și întâlnească sufletul-pereche, însă… cel mai probabil cuplul lor va avea de trecut o probă de foc. Dacă o vor trece, relația lor se va consolida și va dura mult timp de-acum încolo. Dacă nu o vor trece, cu siguranță nu va fi o relație de durată.

Din punct de vedere profesional, aspectul format de Venus va consolida puterea voastră de convingere. Astfel, ideile și propunerile pe care le veți înainta în această perioadă vpr avea sorți de izbândă și vor fi acceptate rapid.

SCORPION

Iată și singura zodie care va avea o săptămână fabuloasă pe toate planurile! În dragoste, Venus vă promite o perioadă armonioasă, presărată cu multe momente tandre, o perioadă în care comunicarea cu partenerul va fi foarte bună. Nativii singuri au șanse să-și întâlnească sufletul-pereche, alături de care își va face planuri pe termen lung.

Uranus vă oferă sprijinul lui în sectorul financiar. Aveți parte de câștiguri semnificative, iar dacă v-ați gândit să vă deschideți o afacere, e momentul să porniți demersurile.

Din punct de vedere al sănătății, beneficiați de sprijinul lui Puton. Rezistența fizică va fi ridicată și veți fi într-o dispoziție de zile mari. Unii nativi vor fi, totuși, predispuși la inflamații, mai ales la nivelul ochilor și al gingiilor. Din fericire, nimic grav.

La locul de muncă sunteți extrem de creativi, iar ideile voastre geniale vor fi apreciate, susținute și vor prinde contur.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop