Ce-ți rezervă astrele în săptămâna 6-12 iunie

În această săptămână, majoritatea semnelor zodiacale va avea o suferință comună, și anume lipsa banilor. Contextul astral nu este deloc favorabil câștigurilor, iar pe ici, pe colo, chiar favorizează pierderile sau înglodarea în datorii. Iată ce-ți rezervă astrele în săptămâna 6-12 iunie:

horoscop 6-12 iunie

BERBEC

În aceste zile, Luna va avea o influență nu tocmai favorabilă asupra sectorului financiar. Ea are tendința de a limita câștigurile. Nu trebuie să vă speriați, nu veți pierde bani, ci veți avea parte de o anumită stagnare. Tocmai de aceea limitarea cheltuielilor ar fi cel mai bun lucru pe care l-ați putea face.

La locul de muncă, sarcinile, din ce în ce mai multe și mai complexe, vă apasă greu pe umeri. Totuși, nu vă recomandăm să le pasați colegilor treburile voastre pentru că vor izbucni tot felul de conflicte care nu-și au rostul. Mai degrabă solicitați decalarea termenului-limită.

TAUR

În această perioadă, Luna va influența sectorul financiar și, din păcate, nu într-un mod pozitiv. Nu trebuie să vă speriați, pentru că nu vă veți confrunta cu vreun colaps, însă trebuie să fiți foarte atenți cu cheltuielile căci altfel, în viitorul apropiat, v-ați putea confrunta cu un gol în buget și chiar cu datorii însemnate.

Vești bune în sectorul carierei. Grație susținerii planetei Jupiter, urmează o perioadă favorabilă afirmării profesionale. Bine ar fi să profitați de toate oportunitățile care apar în această perioadă, fie că este vorba despre un proiect, despre o colaborare, despre preluarea unor sarcini care, de regulă, nu intră în atribuțiile voastre. Faceți-o cu încredere și veți avea parte nu doar de laude, dar, în viitorul apropiat, vor apărea și beneficiile materiale.

GEMENI

Problemele financiare sunt cele mai presante în perioada care urmează. Nu ignorați datoriile! Achitarea lor să devină prioritatea voastră.

Din punct de vedere al sănătății, private fiind de sprijinul planetei Marte, veți fi destul de lipsiți de energie.

În schimb, Marte va avea o influență benefică în sectorul carierei. Astfel, veți fi combative, veți trece imediat la acțiune și veți ști să faceți față cu brio situațiilor aparent fără ieșire.

RAC

Contextul astral destul de agresiv care caracterizează această perioadă vă rezervă surprize neplăcute dacă nu sunteți maxim de precauți. Chibzuiți-vă fiecare bănuț, faceți liste de cumpărături și țineți-vă de ele, fiți extrem de organizați la capitolul bani, pentru că altfel riscați să fă cufundați în datorii din care să nu mai puteți ieși luni bune de-aici înainte.

Atenție la locul de muncă! Din cauza influenței planetei Marte, puteți deveni cu ușurință agresivi. Relațiile cu colegii riscă să devină, astfel, destul de tensionate. Încercați să faceți o plimbare oricât de scurtă ori de câte ori cineva vă calcă pe nervi și evitați să intrați în orice fel de dispute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop