Ce-ți rezervă astrele în săptămâna 6-12 iunie

În această săptămână, majoritatea semnelor zodiacale va avea o suferință comună, și anume lipsa banilor. Contextul astral nu este deloc favorabil câștigurilor, iar pe ici, pe colo, chiar favorizează pierderile sau înglodarea în datorii. Iată ce-ți rezervă astrele în săptămâna 6-12 iunie:

horoscop 6-12 iunie

BERBEC

În aceste zile, Luna va avea o influență nu tocmai favorabilă asupra sectorului financiar. Ea are tendința de a limita câștigurile. Nu trebuie să vă speriați, nu veți pierde bani, ci veți avea parte de o anumită stagnare. Tocmai de aceea limitarea cheltuielilor ar fi cel mai bun lucru pe care l-ați putea face.

La locul de muncă, sarcinile, din ce în ce mai multe și mai complexe, vă apasă greu pe umeri. Totuși, nu vă recomandăm să le pasați colegilor treburile voastre pentru că vor izbucni tot felul de conflicte care nu-și au rostul. Mai degrabă solicitați decalarea termenului-limită.

TAUR

În această perioadă, Luna va influența sectorul financiar și, din păcate, nu într-un mod pozitiv. Nu trebuie să vă speriați, pentru că nu vă veți confrunta cu vreun colaps, însă trebuie să fiți foarte atenți cu cheltuielile căci altfel, în viitorul apropiat, v-ați putea confrunta cu un gol în buget și chiar cu datorii însemnate.

Vești bune în sectorul carierei. Grație susținerii planetei Jupiter, urmează o perioadă favorabilă afirmării profesionale. Bine ar fi să profitați de toate oportunitățile care apar în această perioadă, fie că este vorba despre un proiect, despre o colaborare, despre preluarea unor sarcini care, de regulă, nu intră în atribuțiile voastre. Faceți-o cu încredere și veți avea parte nu doar de laude, dar, în viitorul apropiat, vor apărea și beneficiile materiale.

GEMENI

Problemele financiare sunt cele mai presante în perioada care urmează. Nu ignorați datoriile! Achitarea lor să devină prioritatea voastră.

Din punct de vedere al sănătății, private fiind de sprijinul planetei Marte, veți fi destul de lipsiți de energie.

În schimb, Marte va avea o influență benefică în sectorul carierei. Astfel, veți fi combative, veți trece imediat la acțiune și veți ști să faceți față cu brio situațiilor aparent fără ieșire.

RAC

Contextul astral destul de agresiv care caracterizează această perioadă vă rezervă surprize neplăcute dacă nu sunteți maxim de precauți. Chibzuiți-vă fiecare bănuț, faceți liste de cumpărături și țineți-vă de ele, fiți extrem de organizați la capitolul bani, pentru că altfel riscați să fă cufundați în datorii din care să nu mai puteți ieși luni bune de-aici înainte.

Atenție la locul de muncă! Din cauza influenței planetei Marte, puteți deveni cu ușurință agresivi. Relațiile cu colegii riscă să devină, astfel, destul de tensionate. Încercați să faceți o plimbare oricât de scurtă ori de câte ori cineva vă calcă pe nervi și evitați să intrați în orice fel de dispute.

LEU

Contextul astral al perioadei nu este deloc favorabil sectorului financiar. Nu prea sunt șanse de câștiguri însemnate, însă, din păcate, există posibilitatea să pierdeți bani. Vă pot fi furați, vă pot cădea din buzunar, deci fiți cu ochii în patru în această perioadă.

În schimb, veștile sunt bune pe plan profesional. Asta înseamnă că veți avea șansă să vă faceți remarcați și să progresați. Orice idee ați avea, faceți-o cunoscută căci poate fi cheia care să vă deschidă ușa spre avansare. Avansare care, atunci când va veni, va veni și cu un venit demn de luat în seamă.

FECIOARĂ

În perioada care urmează, lucrurile nu vor fi roz din punct de vedere financiar. Dacă nu dați dovadă de ceva mai multă rigoare în gestionarea bugetului, este foarte probabil să aveți serioase probleme cu banii. Cea mai gravă ar fi să vă înglodați în datorii.

În schimb, veștile sunt bune din punct de vedere al carierei grație influenței benefice a Soarelui. Jupiter și Mercur dau și ele o mână de ajutor și vă ajută să vă atingeți cele mai mari ambiții. Vă puteți face remarcați cu ușurință de superiori iar în viitorul nu foarte îndepărtat aveți șanse mari să avansați sau să fiți cooptați în proiecte de anvergură, remunerate foarte bine.

BALANȚĂ

Ceva probleme în cuplu vă vor da bătăi de cap în zilele care urmează. Și asta întrucât țineți morțiș să vă impuneți autoritatea fără să ascultați măcar ce are de zis și partenerul. Mai mult, tendința de a-i demonstra acestuia tot timpul că greșește îl va face să se simtă neapreciat și îl va exaspera. Dacă mai prețuiți relația în care sunteți implicați, încercați să vă temperați.

Nici voi nu sunteți scutiți de problemele financiare. Dcaă nu aveți niște rezerve substanțiale din care să vă satisfaceți capriciile, mai bine mai amânați-le puțin. Sunteți predispuși la cheltuieli importante, iar acest lucru va avea repercusiuni dintre cele mai neplăcute pe termen lung.

SCORPION

În aceste zile, la voi se va manifesta mai mult decât de obicei tendința de a-i tachina pe cei cu care veți intra în contact. Altfel spus, veți găsi o reală plăcere în a le scoate ochii' că greșesc. Dacă veți lansa multe săgeți otrăvite, veți avea toate șansele să vă atrageți antipatii.

Atenție la serviciu! Contextual astral predispune la probleme neprevăzute, cu care nu ați mai dat piept până acum. Vestea bună este că se vor rezolva într-un final, însă este extrem de important să nu intrați în conflicte (cauzate în special de comunicarea defectuoasă) tocmai cu oameni care v-ar putea ajuta să le rezolvați.

SĂGETĂTOR

În această săptămână, voi trebuie să acordați o atenție sporită relației cu partenerul de viață. Jupiter prost aspectat poate avea o influență nefastă asupra acesteia. Sunt posibile conflicte care pot duce la crize conjugale, de aceea va trebui să faceți tot ce ține de voi să le evitați. Începeți prin a recunoaște în fața persoanei iubite greșelile pe care le-ați comis și faceți-i promisiunea că nu le veți mai repeta niciodată.

Ar mai fi de semnalat mici probleme și la serviciu. Relațiile cu colegii de muncă pot fi destul de agitate, lucru care v-ar putea determina să vă pierdeți concentrarea și să fiți neproductivi.

CAPRICORN

La voi sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață pe tema banilor. Acesta vă va reproșa că cheltuiți mult peste posibilitățile voastre de la ora actuală. Reproșurile vă vor deranja fără doar și poate, dar dacă veți reflecta la ele, veți vedea că partenerul vostru chiar are dreptate.

În sectorul muncii, este o perioadă favorabilă demarării unor proiecte noi. Nu amânați nicio zi începerea lor, căci după această perioadă benefică va urma una caracterizată de aspecte astrale care vor favoriza întârzieri și tărăgănări, ba chiar abandon. Ar fi mare păcat. Căci proiectele acestea chiar vă pot suplimenta considerabil veniturile.

VĂRSĂTOR

În această săptămână, relația cu partenerul de viață va cunoaște un refresh. Aspectul format de Venus favorizează aprofundarea relației. Veți fi mai înțelegător și mai afectuos decât de obicei.

Contextul astral este favorabil nativilor care au o înclinație artistică – pictează, scriu sau cântă. Dacă aveți pregătit un manuscris care nu a fost acceptat până acum la nicio editură, încercați-vă norocul și în această săptămână. Sunt șanse mari să fie publicat, iar câștigurile vor fi însemnate.

PEȘTI

Marte vă va da ceva bătăi de cap în această săptămână, căci va semăna zâzanie în relația cu partenerul de viață. Veți avea tendința să fiți egoiști, posesivi, chiar agresivi. Încercați să vă controlați dacă nu vreți să izbucnească adevărate războaie.

Este o săptămână favorabilă reglării situației financiare. Dacă aveți datorii mai vechi, veți putea scăpa de ele în această perioadă. Dacă, dimpotrivă, ați dat bani cu împrumut, îi veți recupera tot acum.

 Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop