Ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 13-19 iunie

Iată care sunt punctele slabe şi punctele forte ale fiecărei zodii şi ce sectoare ale vieţii sunt favorizate sau defavorizate de astre în această săptămână:

horoscop 13-19 iunie

BERBEC

Săptămâna care începe este una extrem de agitată pentru nativii singuri, care devin din ce în ce mai frustraţi de faptul că nu au şi ei o relaţie. Nu este, însă, o perioadă favorabilă intrării într-o relaţie, întrucât astrele favorizează decepţiile.

Din punct de vedere al sănătății, nativii care s-au confruntat cu probleme digestive fie vor scăpa de ele, fie vor găsi, în sfârșit, un tratament care va avea rezultate încurajatoare.

La locul de muncă, vă sfătuim să vă retrageți din proiectele care vă depășesc sau din cele despre care aveți certitudinea că sunt sortite eșecului încă din start.

TAUR

În această săptămână, nativii singuri au mari șanse să-și întâlnească sufletul-pereche. Fiți cu ochii în patru și nu lăsați norocul să treacă pe lângă voi.

Vești bune și în sectorul carierei. Uranus și Jupiter vor face lucrurile să se miște din punct de vedere profesional. Schimbările care se anunță la locul de muncă vor fi dintre cele pozitive, însă veți avea nevoie să faceți eforturi să vă adaptați acestor schimbări. Oricum, sunt de bun augur. Porfitați de șansele care vi se oferă și nu vă speriați de provocări. În scurt timp, veți culege roadele.

GEMENI

Voi aveți tendința să vă lăsați pradă gândurilor negative. La unii, care se confruntă de mai mult timp cu această stare de pesimism, gândurile negative se vor acutiza și tind să vă acapareze. Nu va fi ușor să scăpați de ele, însă încercați de câte ori prindeți un moment de răgaz, să vă răsfățați. Citiți, ieșiți în oraș cu prieteni tonici și optimiști, mergeți la SPA, la film, faceți orice considerați necesar pentru a ieși din această stare.

Din punct de vedere profesional, este o perioadă favorabilă schimbărilor. Dacă vă gândiți de ceva vreme să vă schimbați jobul sau să vă reprofilați, este momentul potrivit să faceți niște demersuri în acest sens.

RAC

Mare atenție la sănătate! Sectorul sănătății va fi destul de sensibil în zilele următoare, astfel încât cei mai sensibili dintre voi nu vor fi ocoliți de probleme. Dintre acestea, cele mai frecvente vor fi cele hormonale și cele de piele, în special de origine alergică.

Din punct de vedere profesional, grație aspectului pozitiv format de Uranus, veți avea șanse maxime să vă vedeți visul cu ochii. Fie vă veți găsi un job la care visați de multă vreme, fie veți fi avansați pe o poziție pe care o vânați de ceva vreme, fie veți demara în sfârșit un proiect care va avea un succes răsunător. În plus, veți insufla entuziasm celor care vor lucra în echipă cu voi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop