Ce sunt cârceii și cum scăpăm de ei

cum scapam de carcei

Cârceii reprezintă contracții bruște și involuntare ale mușchilor, însoțite întotdeauna de durere acută. Și probabil că nu există om care să nu se fi confruntat, la un moment dat, cu acest tip de crampe musculare.

Dr Tarek Nazer, medic specialist ortopedie și traumatologie, ne-a vorbit despre cauzele care duc la apariția cârceilor, despre ce putem face imediat ce apar aceste crampe musculare pentru a scăpa de ele, dar și despre ce putem face pe termen lung pentru a preveni apariția lor.

Totodată, întrucât aceste contracții apar frecvent la persoanele care desfășoară o activitate fizică, am aflat cum trebuie abordată aceasta pentru a preveni apariția lor.

Dr Tarek Nazer este medic specialist ortopedie și traumatologie, cu supraspecializare în patologia membrului inferior. A profesat timp de 5 ani în Marea Britanie, având privilegiul să lucreze alături de medici ortopezi renumiți la nivel mondial, printre care Mr. Hirst, medicul echipei Manchester United. S-a întors în România, iar în prezent, își desfășoară activitatea în clinica proprie din București, unde pacienții beneficiază de cele mai noi metode de tratament și de intervenții chirurgicale artroscopice, minim invazive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Video