Bianca Drăgușanu a făcut pace cu Anda Adam. S-au certat din cauza lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu a făcut pace cu Anda Adam, după ce s-au certat din cauza lui Victor Slav. Ambele au avut o relație cu fostul prezentator TV.

Anda Adam și Victor Slav au fost împreună timp de 8 ani, apoi, la scurt timp, fostul prezentator a avut o relație cu Bianca Drăgușanu cu care s-a și căsătorit. Mulți credeau că cele două au fost rivale, pentru că Bianca obișnuia să aibă de multe ori răutăți la adresa artistei.

Acum, cele două au căzut la pace. Anda Adam era afectată de vorbele spuse de vedetă, astfel că aceasta i-a transmis că îi pare rău.

„Ea s-a machiat recent la una din prietenele mele care locuiește în Constanța. Împreună au dezvoltat subiectul despre persoana mea magnifică și prietena mea mi-a transmis: «Băi, uite, am machiat-o pe Anda, am vorbit despre tine, eu i-am spus că țin la tine și că ești prietena mea și ea era gen afectată de lucrurile pe care le-ai spus despre ea de-a lungul timpului».

Dar eu nu am spus neapărat lucruri rele. Să zic că au fost așa mici răutăți pentru că în urmă cu vreo 10 ani, ea a fost foarte ofticată de faptul că eu m-am măritat cu Victor în șase luni și ea nu a reușit să se mărite în 8 ani. A făcut ea niște răutăți atunci, că nici la mine răutățile pe care le-am zis nu au venit gratuit și pe baza unor chestiuni nerezolvate între noi, de-a lungul timpului, eu am mai înțepat-o cu câte o vorbă copilărească”, a explicat Bianca Drăgușanu pentru WOWbiz.ro.

„Ea a fost mereu foarte matură și civilizată'

Chiar dacă a spus că îi pare rău, Bianca consideră că a avut motive întemeiate pentru a vorbit urât la adresa Andei Adam.

„Au fost răutăți, dar nu gratuite. Lumea nu a știut niciodată ce este în spatele răutăților mele. Nu a fost niciodată invidie sau gelozie că eu nu aveam de ce să fiu geloasă pe ea. Într-adevăr, când am mai fost chemată la TV la diferite provocări și am fost întrebată de anumite contexte, pe mine m-a apucat așa caterinca și am făcut un mișto.

Prin prietena mea, care a fost așa un fel de punte, i-am zis că nu am nicio treabă cu ea și să îi transmită că mie chiar îmi pare rău că au existat între noi contrele astea, de fapt, mai mult din partea mea, că ea a fost mereu foarte matură și civilizată. I-am zis să îi transmită că am avut scăpările acelea răutăcioase, mă rog, copilărești și nu am nicio treabă cu ea”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

anda-adam-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

„Nu există grad de comparație între noi și nici rivalitate nu a existat'

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Anda Adam a dezvăluit că nu a încercat niciodată să o copieze pe Bianca Drăgușanu, pentru că au stiluri total diferite. Tot în emisiunea de la Kanal D, artista a spus că fosta soție a lui Victor Slav i-a spus că îi pare rău.

„Noi două nu am fost niciodată rivale. Îmi asum că unele glume poate nu aveau legătură cu femeia și nu aveam de ce să fac anumite afirmații la adresa ei care au fost răutăcioase.

Presa ne-a comparat mereu, pentru că ea era fosta, eu eram actuala. Eu eram soția și ea era fosta iubită și na, presa așa a vândut anumite chestii. Nu există grad de comparație între noi și nici rivalitate nu a existat, nu avem nimic una cu alta. Nu avem nici motive să ne dușmănim, dar nici să ne iubim. Nu avem motive să interacționăm una cu alta, dar a fost această prietenă a mea care a făcut o punte. De fapt, eu am o părere doar de bine despre ea”, a explicat Bianca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete