Ce spune Cătălin Botezatu despre manelele care se ascultă la nunți: „De ce nu iubesc eu maneliștii foarte tare, deși îi îmbrac pe toți?”

Pentru WOWnews, Cătălin Botezatu a vorbit despre nunțile din România. Prima dată, creatorul de modă le-a criticat pe miresele care nu își aleg rochiile potrivite pentru silueta ei. Apoi, el a vorbit despre manelele de la nunți, despre tradițiile și obiceiurile de la evenimentele românilor.

Cătălin Botezatu a observat ce greșeli fac miresele atunci când își aleg rochiile. „La o nuntă, prima greșeală pe care o fac femeile este să își facă o rochie asemănătoare cu a unei vedete, să-și facă rochii pe care le văd pozate pe manechine de 1,80 m, care sunt urcate și pe un piedestal și care dau așa, o chestie statuară, ele neavând măsurile necesare pentru o astfel de rochie. Atunci de multe ori, domnișoarele care sunt mai mici de înălțime, mai grăsuțe, nu e nimic rău în asta, Doamne ferește, dar dacă au o rochie cu crinolină, vor arăta ca o butelie cu husă. Plus că nu își dau seama că o crinolină din aceea mare e frumoasă, e adevărat, dar pe o femeie înaltă. Și în momentul când stai 12 ore, 20 de ore la o nuntă, cu crinolina aia, când te așezi jos se vede așa…', a declarat creatorul de modă.

„Nu mai contează… deci asta e cea mai mare greșeală la doamne. O altă mare greșeală este ca la nuntă să îți alegi o rochie de o altă culoare decât alb imaculat sau ocru pentru că ori ești mireasă, ori nu mai ești mireasă', a mai adăugat el.

catalin-botezatu-manele-la-nunti-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Deși nu merge des la nunți, Cătălin Botezatu știe ce se întâmplă la astfel de evenimente. Nu îi place atunci când maneliștii primesc dedicații și nu duc la bun sfârșit o melodie. „Tradițiile sunt faine. Eu nu prea merg la nunți, dar am văzut tot felul de tradiții care fac deliciul unei nunți. Chiar și treaba asta cu manelele, că dimineața, știi cum e, toți vin ca niște prințese, ca niște prinți, și apoi toată lumea își dă arama pe față, bagă o manea. Ăștia suntem. Suntem balcanici, ne plac manelele, dansăm pe manele, le iubim.

Dar uite de ce nu iubesc eu maneliștii foarte tare, deși îi îmbrac pe toți. Domne, când încep să cânte o melodie, 10 minute sunt numai dedicații. Cântă, Doamne iartă-mă, maneaua aia, și apoi dă maneaua sau dă dedicațiile la început', a spus el.

„La o nuntă nu îmi mai place faptul că un om organizează o nuntă, bagă mulți bani în acea nuntă și începe să invite. Lumea îi confirmă și omul ăla comandă 100 de meniuri și vin 50 de persoane. Asta e urât din partea invitaților', a încheiat Cătălin Botezatu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete