Shakira, mesaj dureros după despărțirea de Gerad Pique. Anunțul făcut de artistă: „Mă durea”

Shakira a suferit după despărțirea de Gerard Pique, însă acum artista se concentrează din nou asupra carierei sale. Mesajul transmis de vedetă.

La câteva luni de la despărțirea de Gerard Pique, Shakira a anunțat că va lansa o nouă melodie, pe 19 octombrie, care se va numi „Monotonia'. Cântăreața a postat pe contul de Instagram un scurt video în care un bărbat calcă pe o inimă. Fanii sunt covinși că mesajul este adresat tatăl copiilor ei.

„Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea. Eu știam că asta se va întâmpla', a scris Shakira în mediul online.

Winner of 5th edition of Catalan football stars Gerard PiqueSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Shakira a rupt tăcerea după ce s-a despărțit de fotbalistul Gerard Pique. Cântăreața, în vârstă de 45 de ani, a fost șocată de noua relație a lui Gerard cu Clara Chia Marti, 23 de ani, despre care se pare că l-a cunoscut în timp ce lucra la evenimente la firma sa de investiții sportive.

Întrebată cum a făcut față faptului că nu mai este cu fotbalistul, pe care l-a cunoscut în 2010, mama a doi copii a spus: „Cred că aceste detalii sunt cumva prea private pentru a le împărtăși, cel puțin în acest moment, totul este atât de crud și de nou. Pot spune doar că am pus tot ce am avut în această relație și în familia mea.

Înainte ca cei doi copii să înceapă școala, am avut o viață cu adevărat nomadă, mi-am trăit întreaga existență ca artist, călătorind non-stop, mergând în diferite locuri din întreaga lume, făcând turnee, spectacole, promovare, construind școli în Columbia și înregistrând în diferite țări din întreaga lume…

Mi-am pus cariera pe locul doi și am venit în Spania, pentru a-l susține ca să poată juca fotbal și să câștige titluri. Și a fost un sacrificiu din dragoste. Datorită acestui lucru, copiii mei au putut avea o mamă prezentă, iar eu am această legătură extraordinară cu ei, care este de nezdruncinat și care ne susține. Asta e tot ce pot să spun'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete