Ce spune Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego, la 12 ani de la despărțirea de cântăreț: „Scopul relației noastre nu a fost căsătoria”

Ana Maria Ciaușu a fost iubita lui Fuego la începutul anilor 2000. Patru ani au fost împreună, iar apropiații lor chiar îi vedeau căsătoriți. Într-un interviu pentru protv.ro, ea a explicat ce relație are acum cu cântărețul, la 12 ani de la despărțire.

Ana Maria Ciaușu are acum 42 de ani, nu are copii și nici nu e căsătorită. La fel se întâmplă și în cazul lui Fuego, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi.

Despre relația lor, ea a povestit: „Da, am fost în atenția presei datorită relației pe care am avut-o cu Paul, și nu pentru că eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru că nici eu și cu atât mai puțin el, nu aveam nimic de ascuns. Astăzi, mă găsiți deja cu 7 ani de experiență politică în județul Olt, la mine acasă. Eu cred că politica este despre și pentru oameni. Aceasta este motivația care m-a determinat să intru în politică. Eu iubesc oamenii, îmi place sa fiu în mijlocul lor și atunci când îți pasă trebuie să și faci ceva în acest sens.', a spus ea, după care a adăugat: „A însemnat o perioadă din viața mea.

Paul este un om deosebit, un artist complet care își iubește extraordinar de mult profesia și asta pentru că îi place să dăruiască, să împartă cu cei din jur trăirile și sentimentele lui transpuse în muzică'.

Cei doi aveau o relația stabilă, însă nu se gândeau la căsătorie. „Nu neapărat urma în sensul de ceva planificat. Mai mult cei din jurul nostru își doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii.', a mai spus ea pentru Pro TV.

fuego-si-ana-maria-ciausu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Chiar dacă s-au despărțit acum 12 ani, Ana Maria Ciaușu și Fuego se împacă bine și acum. „Sigur că păstrez legătura. Vorbim destul de des, ne și vedem când timpul ne permite. Ne spunem lucruri normale, despre ce se mai întamplă în viețile noastre, atât profesional cât și personal. Suntem foarte buni prieteni.', a mai declarat aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete