Ce sfârșit trist! Boala lui Bruce Willis s-a agravat: este deja într-o altă lume

Familia lui Bruce Willis a revenit cu o actualizare nefericită despre boala netratabilă a actorului. Diagnosticul inițial a fost afazie, dar de curând aceasta s-a transformat în demență.

Archival Cinema and EntertainmentSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Una dintre fiicele actorului, pe nume Rumer, pe care o are cu fosta sa soție, Demi Moore, a împărtășit vestea sfâșietoare pe Instagram într-o declarație comună împreună cu mama și surorile ei, Tallulah și Scout.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie la începutul anului trecut, iar familia a anunțat că va lua o pauză de la actorie.

Medicii actorului au declarat că boala lui Bruce, din păcate, „nu se poate trata' și „a progresat'.

„De când am anunțat diagnosticul lui Bruce de afazie în primăvara anului 2022, starea lui a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demența frontotemporală. Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Știm că acest lucru este dureros, dar este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar.”

Bruce Willis este în lumea lui…

„Astăzi nu există tratamente pentru boală, este o realitate care sperăm să se schimbe în anii următori. Pe măsură ce starea lui Bruce avansează, sperăm că orice atenție din partea mass-media să se concentreze pe această boală care necesită mult mai multă conștientizare și cercetare.”

„Și pentru aceia dintre voi care au fost destul de norocoși să nu aibă nicio experiență personală cu demența în familie, sperăm că vă veți face timp să aflați despre asta și să sprijiniți misiunea noastră în orice mod puteți.

Bruce Willis s-a bucurat de orice clipă din viață – și i-a ajutat pe toți cei pe care îi cunoaște să facă la fel. Compasiunea, înțelegerea și respectul dumneavoastră ne vor permite să-l ajutăm pe Bruce să ducă o viață cât mai decentă posibil', a conchis familia.

Bruce Willis devine bunic la 67 de ani, iar reacția lui Demi Moore este neprețuită

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete