Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal, la venirea în România

Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal,la venirea în România!

Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal,la venirea în România!

Andreea Esca este jurnalistul care va scrie istorie în presa din România. Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal, la venirea în România.

Prezentatoarea știrilor care a spus pentru prima dată “Bună seara, România, Bună seara, Bucureşti” va fi printre puținii jurnaliști români selectați să-l însoțească pe Sfântul Părinte în avionul papal spre țara noastră, dar și înapoi către Roma.

Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal, la venirea în România

“Sunt extrem de onorată că am fost selectată să fac parte din echipa de jurnaliști care îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal spre România și înapoi către Roma. Sunt și foarte emoționată; nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de aproape de Papa. Sunt curioasă dacă voi simți o emoție aparte când voi ajunge în preajma Sfântului Părinte și acum îmi fac lecțiile ca să fiu cât mai bine pregătită. Această întâlnire este, pentru mine, încă o dovadă că am avut mereu un înger protector”, a spus Andreea Esca despre întâlnirea cu Papa Francisc.

Papa Francisc vine în România

Papa Francisc va sta trei zile în țara noastră. În perioada 31 mai – 2 iunie 2019, Sanctitatea Sa va vizita oraşele Bucureşti, Iaşi şi Blaj şi Sanctuarul Marian de la Şumuleu Ciuc.

Anul acesta se împlinesc zece ani de când Papa Ioan Paul al II-lea a vizitat România. Pe 7 mai 1999 a fost prima vizită a unui Papă într-o ţară majoritar ortodoxă.

Când se va retrage Andreea Esca din televiziune

“Stau și eu în televiziune până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair să o abandonez acum, la greu! Așa cum nu mi s-a părut fair să abandonez print-ul. Deci, când am plecat din print către online, am zis: Asta e, trebuie să mergem, să nu știu ce, după care am dat drumul site-ului, după care, mi-am dat seama după câteva luni că: Nu, nu e ok, eu nu pot să las print-ul să moară, pentru că mie îmi place. Eu iubesc revistele, să simt cum miroase hârtia, să dau pagina, să văd pozele mari, lucioase, nu numai pe calculator”, a mărturisit Andreea Esca în cadrul unui interviu, potrivit B1.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete