Ce se va întâmpla cu Brigitte Năstase după scenele de la FERMA? Uite ce spune pastorul bisericii din care face parte: “O vreme ea nu participă la…”

Brigitte Năstase și Florin Pastramă au dat frâu liber sentimentelor, nu au mai ținut cont de faptul că sunt filmați în permanenență și s-au apropiat unul de celălalt. Gesturile tandre și săruturile au uimit pe toată lumea, însă nu au fost pe placul reprezentaților bisericii din care face parte Brigitte Năstase, iar aceasta va fi nevoită să suporte consecințele.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă și-au asumat relația începută la Ferma, iar ca dovadă a acestui lucru stau fotografiile pe care aceștia le-au postat pe rețelele de socializare. Deși este fericită alături de Florin Pastramă și nu se ascunde să arate acest lucru, comportamentul vedetei a fost considerat ca fiind unul nepotrivit de pastorul Bisericii Penticostale Betania.

Ce se va întâmpla cu Brigitte Năstase după scenele de la FERMA?

După scenele de dragoste de la Ferma, Brigitte Năstase va primi pentru o perioadă interdicția de a merge la biserică, informație confirmată de pastorul bisericii.

“Nu mă uit la astfel de emisiuni, însă mi-a ajuns la urechi ce s-a întâmplat acolo. Faptele respective nu sunt de condamnat, dar sunt de urât. Noi nu suntem toleranţi, ci suntem motivaţi să recuperăm “răniţii”. Privesc cu milă acest act al lui Brigitte, pentru că, la rândul Lui, Domnul Hristos să se poarte cu milă faţă de mine. Urmează să vorbesc cu comitetul bisericii, care va da o disciplină şi punerea deoparte. Adică, o vreme ea nu participă la actele de cult şi la împărtăşanie. Abia după ce se va îndrepta spiritual şi va respecta numărul de zile ca îndreptare, ea poate să vină la poziţia anterioară, cu părerea de rău a săvârşirii păcatului. Trebuie să arate că îi pare rău, pentru că Dumnezeu nu are de pierdut pe nimeni. Noi nu vrem să îi dăm sfatisfacţie Diavoului, ci să îi aducem pe oameni în dreptul Domnului. Conştientizarea păcatului şi apoi căinţa şi îndreptarea sunt cele mai importante”, a spus pastorul Nicu Ivan, potrivit Click!.

Astfel, pentru a putea participa din nou la slujbele Bisericii Penticostale Betania, Brigitte Năstase va fi nevoită să demonstreze că regretă comportamentul avut în cadrul emisiunii, urmând să treacă printr-o perioadă în care să se îndrepte din punct de vedere spiritual.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Brigitte Năstase și Florin Pastramă.

Foto: facebook, libertatea.ro

Citește și:

Cum arăta Oana Roman la 20 de ani: Nu stiu cum a trecut timpul…'

Ce dietă ține Anca Țurcașiu? Așa reușește să aibă o siluetă impecabilă: Am eliminat de 30 de ani…'

Andreea Bălan, deranjată de zvonurile referitoare la starea ei de sănătate: Nu mă operez a patra oară, e o aberație….'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete