Andreea Bălan, deranjată de zvonurile referitoare la starea ei de sănătate: “Nu mă operez a patra oară, e o aberație….”

După ce au apărut complicații în timpul operației de cezariană și a fost nevoită să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale, Andreea Bălan s-a întors acasă și se recuperează, respectând indicațiile medicilor. Vedeta a fost în atenția presei în ultima perioadă, lucru care a dat naștere mai multor zvonuri referitoare la starea ei de sănătate.

Informația potrivit căreia Andreea Bălan ar urma să sufere o nouă operație a deranjat-o foarte tare pe vedetă, motiv pentru care aceasta a reacționat pe facebook. Prin intermediul unui mesaj postat pe contul de socializare, cântăreața a comentat informațiile apărute în presă, explicând care este starea ei actuală de sănătate și care sunt pașii ce trebuie urmați în continuare pentru ca recuperarea să fie completă.

Andreea Bălan, deranjată de zvonurile referitoare la starea ei de sănătate

La sfârșitul săptămânii trecute au apărut zvonuri referitoare la o nouă intervenție chirurgicală pe care Andreea Bălan ar trebui să o suporte, informații care nu au fost confirmate de vedetă. Pentru a lămuri lucrurile, Andreea Bălan a explicat că nu este luată în calcul o a patra operație.

“Când m-am apucat de vlogging, unul din motive, a fost ca publicul (fanii) să afle informațiile direct de la mine și mi-am asumat ca 85 % din viața mea să fie pe vlog, indiferent de situație (spital, dureri, emoții, copii, familie), așa că întrebările: “De ce te filmezi în situația x”, pentru mine sunt complet aberante – Asta fac vloggeri din toată lumea.
Revenind la printurile de mai jos:
– NU mă operez a 4-a oară, e o aberație.
– NU am “burta lipită”, am 54 de kg de la 60 (cu Clara) și nici nu înțeleg ce înseamnă “burta lipită”
– Nu există “surse din anturajul cântăreței”, ci doar ziariști care inventează.

Mâine merg să îmi scot firele și vă voi ține la curent cu evoluția mea. Dacă aveți nelămuriri, îmi puneți întrebări, și eu vă răspund, aici, pe instagram sau pe youtube. Nu aș fi făcut postarea aceasta, dar am primit foarte multe mesaje despre “a 4-a operație” care nu există. Vă pup și vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase!”, a scris Andreea Bălan pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bălan.

Foto: facebook

Citește și:

Kate Middleton și-a creat o ținută originală într-o întâlnire oficială

Monica Tatoiu, la un pas să își piardă viața în timpul operației de cezariană

Dan Negru, mesaj dur pentru copiii care își aruncă' părinții în aziluri de bătrâni

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete