Ce se poartă în primăvara anului 2022?

Temperaturile pot fi încă răcoroase, dar primăvara anului 2022 este aproape, iar pregătirea dulapului cu tendințele acestui an pe care doriți să le încercați este o modalitate excelentă de a anticipa zilele mai calde care urmează.

Privind înapoi la stilurile de stradă din săptămânile modei de primăvară/vară 2022 este o modalitate excelentă de a prezice ce va fi tare în lunile următoare. Tendințele de urmărit includ culori neon îndrăznețe, o mulțime de verdețuri și costume supradimensionate cu pantaloni.

Iată câteva dintre tendințele de primăvară 2022 pe care veți dori să le aveți pregătite pentru schimbarea anotimpurilor.

Ce se poartă în primăvara anului 2022?

De la Paris la Milano și până la Copenhaga, pantofii verzi au apărut la fiecare săptămâna modei de primăvară/vară 2022. În timp ce tocurile păreau a fi cele mai populare, pantofii verzi și tenișii și-au făcut și ei apariția. Și, nu părea să conteze dacă restul ținutei nu avea verde deloc, pantofii verzi erau purtați cu aproape orice.

În timp ce unii invitați din săptămâna modei de primăvară/vară 2022 au purtat pantofi verzi, mulți au încorporat culoarea verde și în alte zone ale ținutelor lor, în special accesorii precum eșarfe și genți de mână.

Tricotajele, cum ar fi eșarfele, pălăriile și puloverele, au fost, de asemenea, accesorii populare pentru multe dintre stilurile de îmbrăcăminte stradală și sunt perfecte pentru tranziția de la iarnă la primăvară, scrie Forbes.

În această primăvară, așteptați-vă să vedeți jachete în culori strălucitoare și croi supradimensionați. Primăvara este momentul perfect pentru a scoate acele jachete care sunt prea viu colorate pentru toamnă sau iarnă. Și look-urile supradimensionate continuă să domine, mai ales atunci când sunt stratificate peste topuri mai potrivite.

EXCLUSIVE: Kourtney Kardashian And Her Girlfriends Head Out For Dinner At Flora Farms In Cabo MexicoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Rochiile slip vor fi în continuare peste tot în primăvara anului 2022 și pot fi purtate în plus cu un pulover gros din tricotaj sau un blazer supradimensionat.

Așteptați-vă să vedeți o mulțime de culori neon în această primăvară și vară. Tricourile supradimensionate și butonii fac, de asemenea, parte din adoptarea unor ținute mai neutre de gen în 2022. În general, așteptați-vă să vedeți mai multă fluiditate de gen în stiluri atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

O altă tendință a sezonului primăvară-vară 2022 sunt pantalonii și blazerele supradimensionate pentru femei în culori mai deschise.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda