Ce se întâmplă la „Asia Express”, sezonul 4. Irina Fodor a făcut anunțul: „Am schimbat un pic regulile”

„Asia Express', sezonul 4 a pregătit noi reguli pentru concurenți. Echipele au aflat în ediția din 10 octombrie de la Irina Fodor, prezentatoarea competiției, că regulile se schimbă. 

asia express reguli noi 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În această etapă a competiției, regulile s-au schimbat. Echipele nu au voie să mai folosească telefoanele localnicilor decât cu o singură condiție. „Am schimbat un pic regulile, nu puteți folosi telefoanele localnicilor. Dacă aveți nevoie ca ei să înțeleagă ce vreți voi să le transmiteți, îi lăsați să umble singuri pe telefoanele lor. Le explicați ce le cereți, nu mai atingeți telefoanele. Tot în legătură cu ziua de astăzi, puteți păstra mașinile la misiuni, dacă vor să vă aștepte. Asta până primiți mesaj de la mine că nu mai aveți voie să o faceți', a declarat Irina Fodor despre noile reguli de care trebuie să țină cont concurenții.

Cum poți participa la filmările următorului sezon

„Asia Express – Drumul Împăraților', cel mai dur reality-show difuzat de Antena 1, lansează astăzi concursul Pașaport de Asia, concurs ce pune la bătaie o experiență de neuitat pentru unul dintre fanii emisiunii. Premiul constă în participarea la filmările următorului sezon, alături de echipa de producție și de vedetele show-ului.

Pentru o etapă, câștigătorul va trăi experiența „Asia Express' și va avea ocazia să descopere cum este produs show-ul, dar mai ales ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Concursul va începe din seara premierei sezonului 4, iar mecanismul este unul simplu.

Săptămânal, după fiecare episod „Asia Express – Drumul Împăraţilor', telespectatorii trebuie să intre pe pasaportdeasia.a1.ro și să răspundă corect la câte o întrebare legată de ce s-a întâmplat în seara respectivă. Întrebarea de concurs va fi valabilă doar 24 de ore, iar fiecare răspuns corect îi poate aduce cât mai aproape de marele premiu. Indiciile se regăsesc doar în cadrul show-ului, prin urmare, vizionarea fiecărui episod și atenția la detalii a telespectatorilor vor juca un rol decisiv. La finalul sezonului, participanții care răspund corect la minimum 30 de întrebări, din totalul de 41, vor intra în cursa pentru marele premiu şi vor fi mai aproape de experienţa „Asia Express': participarea la filmările primei etape a sezonului 5. Câștigătorul va fi desemnat ulterior, prin tragere la sorți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete