Ce se întâmplă între Adrian Mutu și Alexandra Dinu la aproape 19 ani de la divorț. Au ajuns la judecată

La aproape 19 ani de la divorț, Adrian Mutu și Alexandra Dinu încă mai au aspecte de împărțit. Cei doi foști soți se vor vedea curând în judecată.

adrian-mutu-si-alexandra-dinu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Trei ani de zile au fost căsătoriți Adrian Mutu și Alexandra Dinu, din 2001 până în 2003. Pe timpul relației lor s-a născut fiul Mario Mutu. Rapid au divorțat și fiecare a luat-o pe drumul lui, dar mereu au rămas în legătură datorită copilului lor.

Acum, la aproximativ 19 ani de la divorț, cei doi ajuns la judecată. Fanatik.ro scrie că Alexandra Dinu a înregistrat acum câteva zile, pe 8 aprilie, o cerere de validare a popririi veniturilor obținute de Adrian Mutu. Fosta soție a antrenorului luptă încă din 2016 să obțină banii pe care îi datorează, drept pensie alimentară pentru copil.

Aceeași sursă scrie că suma pe care ar datora-o Adrian Mutu fostei sale soții se ridică la peste 100.000 de euro.

Adrian Mutu, despre relația cu Alexandra Dinu

„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost, așa, o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. Cred că a venit să-mi ia un interviu și așa ne-am cunoscut. Am ținut legătura și restul e istorie. N-am stat prea mult pe gânduri, aveam acea energie a tinereții, pe repede-înainte. A fost o relație scurtă, cred că aproape 3 ani a ținut.

Din relație a ieșit acest minunat băiat, de care suntem mândri amândoi. Uitându-mă înapoi, cred că la acea vârstă un băiat ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce am trăit la viața mea, le spun celor tineri să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe. Nu toată lumea reușește să se ridice, cum am făcut eu. Sfatul meu e să fie precauți, atenți. Nu-mi aduc aminte dacă am suferit mult atunci. Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles că începi să cunoști alte fete și totul trece', spunea Adrian Mutu, în podcast-ul Acasă la Măruță'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete