Actrița celebră de la noi care ar putea să aibă o relație cu o femeie: „Dacă vrei să experimentezi și totul este într-un mediu sigur, nu mi se pare că este ceva greșit”

O actriță celebră de la noi a surprins cu cele mai recente declarații făcute despre viața ei amoroasă. Diana Sar, căci despre ea e vorba, a declarat că dacă ar găsi femeia perfectă ar putea avea o relație cu ea, nici nu s-ar ascunde.

diana-sar-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Diana Sar e actriță, a jucat în serialul „Vlad', dar și în piese de teatru, și totodată e și fotomodel. Nu cu cariera ei a uimit acum, ci cu declarațiile despre viața privată. Pentru ego.ro a dezvăluit că a avut o relație toxică cu un bărbat peste care a reușit să treacă.

„Cred că foarte multe dintre noi trecem la un moment dat printr-o relație toxică, din care ajungem să învățăm foarte multe. Și o relație toxică are momentele ei bune, dar, la un moment dat, ne dăm seama că nu merge ceva și este o oportunitatea de a lucra noi pentru noi. Am vorbit deschis pentru că nu mi se pare că există o nevoie de a ascunde, încurajez mersul la terapeut și psiholog, aș fi vrut să merg mai devreme, însă acesta a fost un imbold de mă duce. Mă ajută, este foarte important, nu doar pentru asta, ci și pentru a rezolva celelalte traume.', a explicat actrița, care a și povestit cum a ajuns la despărțire.

„A fost o alegere venită din ambele părți cumva. Ne-am dat seama că nu mai putem să continuăm, că nu avem aceleași dorințe și viziuni. Au fost momente în care am vrut să mă împac cu el, momente în care m-am abținut, momente în care el mi-a mai scris și poate aș fi vrut să ne vedem, dar știam că nu are rost și tot așa. Nu a fost foarte ușor, dar m-a ajutat foarte mult terapia', a mai spus ea.

Ulterior, ea a recunoscut că e o susținătoare a comunității LGBT și a dezvăluit ce s-ar întâmpla dacă ar găsi femeia perfectă: nu ar ezita să trăiască o poveste de iubire. „Încă nu am întâlnit femeia cu care să îmi doresc să creez o relație, sunt mai multe lucruri la mijloc, dar, dacă aș întâlni femeia, sigur, nu m-ar interesa de absolut nimic, de ce zice lumea. Nu m-aș ascunde, căci știu că și asta e o problemă în România. Acum am o comunitate, am o voce, pot să mă folosesc de ea ca să mai deschid lucrurile.', a declarat ea.

„Nu îmi place să îmi pun o etichetă, dar clar fac parte. Susțin iubirea sub orice formă și dorința de a experimenta. Dacă vrei să experimentezi și totul este într-un mediu sigur, în care toată lumea își dorește asta, nu mi se pare că este ceva greșit. Susțin să discutăm mai mult de lucrurile acestea mai deschis, nu este un subiect tabu în opinia mea. România, din punctul acesta de vedere, este puțin în urmă, dar sunt progrese destul de mari. Mi se pare foarte frumos, nu rănim pe nimeni, nu facem rău nimănui, trebuie să înțelegem că alții sunt altfel decât noi', a mai spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete